Κώστας Τσουρός: Έφυγε από το Πρωινό και του λείπει η Φαίη Σκορδά

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για την Φαίη Σκορδά και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής το «Πρωινό». 

Μπορεί, φέτος να βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά είδε το «Πρωινό» και έχει εντοπίσει τι είναι αυτό που λείπει. 

Κώστα, η Φαίη Σκορδά σου λείπει;

«Η Φαίη ως Φαίη ναι. Μου λείπει η ενέργειά της, ο χαβαλές που κάναμε και οι ερωτήσεις της, που σε στέλνουν αδιάβαστο. Τη Φαίη την έχω μέσα στη καρδιά μου και όταν κάποιος μπει εκεί, δύσκολα φεύγει, ακόμη κι αν δεν βρισκόμαστε. Και φυσικά, όταν δεν έχει προκύψει κάτι σοβαρό»

Βλέπεις, φέτος, την εκπομπή; Σου αρέσει αυτό το «σχήμα»; Από άποψη τηλεθέασης, φέτος το «Πρωινό» δεν σημειώνει την ίδια επιτυχία με άλλες χρονιές.

«Το «Πρωινό» φέτος το είδα ολόκληρο μόνο στην πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα αποσπασματικά. Είναι μια πετυχημένη συνταγή και π Φαίη ξέρει πάρα πολύ καλά να την εκτελεί. Και τους τρεις συναδέλφους που είναι στο πάνελ τους εκτιμώ πολύ επαγγελματικά και μου αρέσει να τους βλέπω. Αυτό που μου λείπει όμως εμένα είναι η φρεσκάδα. Αυτό που λες για την ίδια επιτυχία με τις άλλες χρονιές δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το πει από τώρα, πρώτον διότι είναι ακόμα πολύ νωρίς και δεύτερον διότι φέτος νομίζω ότι ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη είναι μεγαλύτερος και πιο υπολογίσιμος» εξήγησε στο tvkouskous

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here