Είδες τον πρώην σε εφαρμογή γνωριμιών: Να τι μπορείς να κάνεις

Το να βλέπεις τον πρώην σου σε μια εφαρμογή ραντεβού μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό, αλλά το να ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις οποιοδήποτε περιττό δράμα. Αν και το να ξέρεις ότι η πρώην σου μπορεί να βλέπει άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι δύσκολο, το να νιώθεις πεσμένος γι’ αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, ανεξάρτητα από το πόσο νόμιζες ότι ήσουν.

“Το να βλέπεις έναν πρώην να προχωράει μπορεί να είναι οδυνηρό, ακόμα και αν ο χωρισμός ξεκίνησε από εσάς”, λέει ο Δρ. Joshua Klapow, διδακτορικός, Κλινικός Ψυχολόγος και οικοδεσπότης του Kurre και Klapow Show στην Elite Daily. “Το να τους βλέπεις να έρχονται σε επαφή με άλλους μπορεί να φέρει συναισθήματα θυμού, ζήλιας, πόνου και τύψη. Αυτά είναι φυσιολογικά συναισθήματα που σηματοδοτούν την αναγνώριση της μετάβασης των σχέσεων.

Παρόλο που μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολο να βρεθείς αντιμέτωπος με απτές αποδείξεις ότι η πρώην σου προχωράει, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι και οι δύο είστε υποχρεωμένοι να αρχίσετε να βγαίνεις με άλλους ανθρώπους αργά ή γρήγορα. Οπότε, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις όταν συναντήσεις τον πρώην σου στο Tinder, τον Bumble, τον Hinge, ή για οποιαδήποτε χρήση της εφαρμογής ραντεβού είναι να αποφύγεις να τα συνδεθείς σε όλες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here