Κικίλιας: Την Τρίτη πάμε στην Ιερά Σύνοδο με τον Σωτήρη Τσιόδρα για το μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών


Στην Ιερά Σύνοδο θα βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη ο Βασίλης Κικίλιας και ο Σωτήρης Τσιόδρας προκειμένου να περάσει ισχυρότερο μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών

Το «παρών» στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου την ερχόμενη Τρίτη θα δώσουν ο Βασίλης Κικίλιας και ο Σωτήρης Τσιόδρας όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας.

Σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ ο κ. Κικίλιας αντικείμενο της συνάντησης με τους ιεράρχες θα είναι να περάσει ένα πιο δυνατό μήνυμα και στις χαμηλές κλίμακες της ιεραρχίας στη σκιά των καταγγελιών Τζανάκη για ιερείς στην Κρήτη ότι αρνούνται τη Θεία Κοινωνία σε εμβολιασμένους.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε πατριωτικό καθήκον για όλους τον εμβολιασμό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και θέλουμε να στηρίξουμε την οικονομία μας γι’ αυτό και πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι».

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι εφικτό να φτιάξουμε το τείχος ανοσίας μέχρι τον Σεπτέμβριο και να προφυλάξουμε την κοινωνία από ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες υγείας για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Παράλληλα, προσέθεσε ότι το σύστημα υγείας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τα αυξημένα κρούσματα και πως θα συνεχίσουν να γίνονται προσπάθειες στην κατεύθυνση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και αν χρειαστεί να γίνουν αναθεωρήσεις, θα γίνονται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ