Πανδημία σχέση: Πόσο έχει επηρεάσει εσένα και το ταίρι σου

Εν τω μεταξύ, οι ελεύθεροι άνθρωποι αναγκάστηκαν να βουτήξουν στα σκοτεινά νερά της γνωριμίας κατά τη διάρκεια της εποχής του κορωνοϊού. Για να κατανοήσει πώς οι άνθρωποι πλησιάζουν την εποχή του ρομαντισμού αυτό το έτος, περιοδικό δημοσκόπησε περισσότερους από 1.200 αναγνώστες σχετικά με τα ραντεβού και τη συγκατοίκηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι σχεδόν τα 2/3 των ερωτηθέντων δεν ήταν σίγουροι αν γιόρταζαν φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή είχαν ήδη αποφασίσει να την παρακάμψουν. Είχαν επίσης πολλά άλλα έντονα συναισθήματα για το πώς η πανδημία έχει επηρεάσει τις σχέσεις τους. Για το 46% των ερωτηθέντων– που ήταν κυρίως γυναίκες, τουλάχιστον 55 ετών, και παντρεμένες- η πανδημία δεν έχει αλλάξει και πολύ για τις σχέσεις τους. Στην πραγματικότητα, έχει βελτιώσει τις σχέσεις για το 27% των ερωτηθέντων. Αλλά ενώ πολλά ζευγάρια έχουν ευδοκιμήσει, όπως πολλά έχουν αγωνιστεί, με το 27% των ερωτηθέντων να αναφέρει ότι η πανδημία έχει επιδεινώσει τη σχέση τους.

Η έρευνά έδειξε ότι το 20% των ανθρώπων αντιμετώπιζαν προβλήματα ψυχικής υγείας ενώ ζούσαν με το σύντροφο τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Άλλοι έχουν παλέψει με το οικονομικό άγχος, τα οικογενειακά θέματα και πολλά άλλα. Ωστόσο, αυτά δεν ήταν τα πιο διαδεδομένα ζητήματα για τους ερωτηθέντες. Σύμφωνα με την έρευνά, το 40% των ανθρώπων έχει βιώσει βαρεμάρα ενώ ζει με ένα σημαντικό άλλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μετά την βαρεμάρα, η έλλειψη μοναξιάς ήταν η επόμενη μεγάλη ανησυχία, με το 28% των ερωτηθέντων να λέει ότι έχουν βιώσει πάρα πολύ χρόνο μαζί ενώ ζουν με το σύντροφο τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here