ΒBC: Το «πρόσωπο του Ποσειδώνα» εμφανίστηκε στα κύματα εν μέσω καταιγίδας στο Σάσεξ


Ο…Θεός Ποσειδώνας φαίνεται να εμφανίζεται στα μανιασμένα κύματα της θάλασσας, σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία του BBC που κάνει το γύρο του κόσμου

Ο…Θεός Ποσειδώνας φαίνεται πώς έκανε την εμφάνισή του στην ακτή του Ανατολικού Σάσεξ κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

Το επιβλητικό «πρόσωπο» του Θεού της Θάλασσας συνέλαβε ο φωτογράφος του BBC Τζεφ Όβερς στο Newhaven την Τρίτη. Έβγαλε τη φωτογραφία την ώρα που τα κύματα έπεφταν πάνω στον τοίχο του λιμανιού κατά τη διάρκεια της καταιγίδας.

Ο φωτογράφος του δικτύου είχε φθάσει στο σημείο για να απαθανατίσει τα τεράστια κύματα στο λιμάνι του Newhaven του ανατολικού Σάσεξ, στη νότια Αγγλία, όταν σε ένα από τα «κλικ» του είδε μια «μορφή» που του θύμισε τον μυθολογικό θεό των υδάτων.

«Ο Ποσειδώνας φαίνεται πως έκανε μια εμφάνιση κατά τη διάρκεια της τρικυμίας σήμερα το πρωί», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Τζεφ Όβερς.

Πρόκειται για περίπτωση παρειδωλίας, σημειώνει το BBC σε σχετική ανάρτηση, δηλαδή του φαινομένου στο οποίο άνθρωποι «βλέπουν» μια συγκεκριμένη εικόνα σε ένα ασαφές εξωτερικό ερέθισμα, όπως για παράδειγμα στα σύννεφα.

Το σημείο αποτελεί δημοφιλή τοποθεσία για τους φωτογράφους, λόγω των γιγαντιαίων κυμάτων που σχηματίζονται εκεί.

“Τα κύματα εκτοξεύονται με τον ισχυρό άνεμο και περιστασιακά δημιουργούν μοτίβα που μοιάζουν με γοητευτικά πρόσωπα.” λέει ο φωτογράφος που “ορκίζεται” οτι δεν έχει…πειράξει καθόλου την εικόνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ