Λάρισα: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 13χρονου που πέθανε ξαφνικά – «Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω»


Θρήνος στη Λάρισα για τον θάνατο του 13χρονου Θωμά Μπουχλαριώτη που πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς του – Το συγκινητικό αντίο της μητέρας του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λάρισας ο ξαφνικός θάνατος του 13χρονου Θωμά Μπουχλαριώτη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά ενώ βρισκόταν για διακοπές με τους γονείς του στον Πλαταμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa το αγόρι ένιωσε αδιαθεσία και στη συνέχεια εξέπνευσε.

Η μητέρα του, Ελένη, με ανάρτησή της στα social media, ραγίζει καρδιές με το «αντίο» στο παιδί της.

«Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα, αλλιώς θα σε κράταγα αγκαλιά λίγο ακόμα. Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια και εγώ θα σε βλέπω κάθε βράδυ. Σ αγαπάω μικρέ μου».

To αντίο της μητέρας του 13χρονου Θωμά

Συγκινητικό και το αντίο του Αθλητικού Ομίλου Ιπποκράτης Λάρισας στον οποίο αγωνιζόταν ο άτυχος Θωμάς.

«Ο άτυχος νεαρός ήταν μέλος της ομάδας μας για τρία χρόνια στα τμήματα Κ 10 και Κ 12 και φέτος ως μαθητής γυμνασίου εντάχθηκε στην ομάδα του ιδιωτικού σχολείου Μ. Ράπτου.

Ο πατέρας του ΔΗΜΗΤΡΗΣ είναι ξάδελφος του προέδρου της ΕΠΣΛ και διατηρεί μονάδα επεξεργασίας κρεάτων στους Αγίους Αναργύρους

Βαρύ το πένθος και βαθιά η θλίψη για την οικογένεια του μικρού, όπως και για όλους εμάς. Βαρύς ο πόνος και για τους προπονητές της ακαδημίας μας κ. κ. ΓΕΡΟΔΗΜΟ & ΣΕΛΙΩΝΗ με τους οποίους ο άτυχος μικρός είχε ”δουλέψει” μαζί τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ και όλα τα μέλη της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού ΘΩΜΑ.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ να έχεις αγαπημένο μας αστεράκι…»

Ο αποχαιρετισμός στον Θωμά από τον ΑΟ Ιπποκράτης Λάρισα

Η κηδεία του 13χρονου Θωμά θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 7 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στους Άγιους Αναργύρους Λάρισας.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τους γονείς του Δημήτριο και Ελένη Μπουχλαριώτη, τις αδελφές του, τους παππούδες του, τους θείους του και τους εξαδέλφους του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ