Αλάσκα: Τρόμος σε πτήση – Νεαρός άρπαξε το πηδάλιο αεροπλάνου και προσπάθησε να το ρίξει


Τη λαχτάρα της ζωής τους πήραν πέντε επιβάτες αεροπλάνου που πετούσε στην Αλάσκα, όταν ένας έφηβος φέρεται να προσπάθησε να το συντρίψει αρπάζοντας το πηδάλιο από τον πιλότο.

Ο 18χρονος Jaden Lake-Kameroff, ήταν επιβάτης στο μικρό αεροσκάφος που πετούσε την περασμένη Τετάρτη (7/7) από το Bethel προς το Aniak, κάνοντας ένα ταξίδι περίπου 90 μιλίων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Lake-Kameroff σηκώθηκε από τη θέση του και άρπαξε το πηδάλιο του αεροπλάνου, στρέφοντας το αεροσκάφος προς το έδαφος προτού ο πιλότος μπόρεσε να ανακτήσει τον έλεγχο με τη βοήθεια των άλλων επιβατών.

Ο νεαρός, που συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει κατηγορίες τρομοκρατικής απειλής και απόπειρας επίθεσης, φέρεται να είπε πως προσπαθούσε να δώσει τέλος στη ζωή του συντρίβοντας το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο 18χρονος ζήτησε από τον πιλότο να κάτσει δίπλα του και να πετάξει το αεροπλάνο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όταν ο πιλότος αρνήθηκε ο νεαρός σηκώθηκε από το κάθισμά του και μπήκε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, το οποίο δεν έχει χώρισμα ανάμεσα στο πιλοτήριο και τα καθίσματα των επιβατών, και άρπαξε το πηδάλιο.

Το αεροπλάνο ήταν στη διαδικασία προσγείωσης όταν συνέβη το περιστατικό, περίπου 5 μίλια από το αεροδρόμιο και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Aniak όπου συνελήφθη ο 18χρονος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ