Ισραήλ Φάρμακο: Εισπνεόμενο σκεύασμα κατά της covid-19 – Έναρξη κλινικής δοκιμής και σε νοσοκομείο της χώρας μας.

Ισραήλ Φάρμακο: Τηλεφωνική συνομιλία είχε νωρίτερα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με τον Ισραηλινό καθηγητή Ναντίρ Αρμπέρ, ο οποίος παρασκεύασε το πρωτοποριακό φάρμακο κατά του κορωνοϊού.

Όπως είχε ήδη προαναγγείλει ο Κ. Μητσοτάκης από το Ισραήλ, μετά τη συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένζαμιν Νετανιάχου, Ελλάδα και Ισραήλ συζήτησαν το ενδεχόμενο διεξαγωγής κλινικής έρευνας του εν λόγω φαρμάκου για τον κορωνοϊό και σε νοσοκομείο της χώρας μας.

Η διεξαγωγή της κλινικής έρευνας συμφωνήθηκε σήμερα μεταξύ Τσιόδρα και Αρμπέρ. Στο τηλεφώνημα συμφωνήθηκε, μάλιστα, η άμεση έναρξη της κλινικής έρευνας και σε νοσοκομείο της χώρας μας.

Το  φαίνεται να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα σε άτομα που νοσούν μέτρια έως σοβαρά από την Covid-19.

Πρόκειται για εισπνεόμενο σκεύασμα, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς στο Ισραήλ, ενώ η νέα θεραπεία αναπτύσσεται στο Ιατρικό Κέντρο Ichilov του Τελ Αβίβ, με βάση την ουσία EXO-CD24.

Το νοσοκομείο κάνει λόγο για «τεράστια ανακάλυψη» και ότι η ουσία EXO-CD24 του καθηγητή Ναντίρ Αρμπέρ θεράπευσε τους 29 από τους 30 ασθενείς, στους οποίους χορηγήθηκε, εντός 3-5 ημερών.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here