Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Αργυρός: Μαζί στη σκηνή των MAD VMA 21 [vid]


Συνάντηση Ιωάννας Μαλέσκου και Κωνσταντίνου Αργυρού στα Mad Video Music Awards 2021. Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο καλύτερου ελληνικού λαϊκού βιντεοκλίπ. Στο πλευρό της για την απονομή βρέθηκε ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή να ανοίξει τον φάκελο, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου είπε τα εξής: «Λοιπόν, θα σε δυσκολέψω λίγο… Για μένα σημαίνει πολλά, είναι πόλη και πολύ ωραία. Επίσης, μιλάει στην καρδιά όλου του κόσμου για αυτό και είναι και τόσο λαϊκό παιδί οπότε νομίζω ότι πρέπει να πούμε απευθείας τι συμβαίνει».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Είναι και πολύ καλό παιδί γιατί μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Αθήνα μου».

Όταν ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του, η Ιωάννα Μαλέσκου του είπε «συγχαρητήρια. Το περίμενες;».

Η απάντηση του Αργυρού: “Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το τραγούδι. Βγήκε αυθόρμητα…”

Δείτε το βίντεο με την απονομή του βραβείου από τη Ιωάννα Μαλέσκου στον Κωνσταντίνο Αργυρό:

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες έχουν ακουστεί φήμες οι οποίες ωστόσο ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν από τους δύο, ότι η Μαλέσκου και ο Αργυρός είναι μαζί. Η Μαλέσκου παλιότερα είχε ωστόσο αρνηθεί ότι έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι τα Mad Video Music Awards 2021 προβλήθηκαν για δεύτερη χρονιά στο MEGA. Πρόκειται για έναν διαχρονικό μουσικό θεσμό που κρατά για 18η συνεχόμενη χρονιά. Το show προβλήθηκε τηλεοπτικά εχθές, Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 21:00 στο κανάλι MEGA.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ