«Απόψε ένας απ’ τους 2 μας θα πυροβολήσει»: Το βράδυ που ο Άκης Πάνου σκότωσε τον αγαπητικό της κόρης του

Το βράδυ που ο Άκης Πάνου έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, έκαναν λόγο για έναν πάρα πολύ μοναχικό, δύσκολο, σκληρό και σταθερό στις απόψεις του άνθρωπο, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει το πάθος του για το ποτό και τον τζόγο.

Η μεγάλη του αγάπη υπήρξε ανέκαθεν η οικογένειά του η οποία δημιουργήθηκε όχι με τον πρώτο του μεγάλο έρωτα, τη Δήμητρα, μα με τη δεύτερή του σύντροφο ζωής, την Άννα, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Την Ελευθερία, τον Στέφανο και του δίδυμους Αθανάσιο – Δημήτριο και Ευάγγελο.

Ο συνθέτης και στιχουργός που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του σε μια ολόκληρη εποχή του παλιού, καλού ελληνικού τραγουδιού υπήρξε από τους λίγους τόσο παραδοσιακούς οικογενειάρχες.
Η οικογένεια μοιάζει να ήταν γραμμένη στο DNA του, αφού για χάρη της επέλεξε να χωρίσει με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του –την πρώτη του σύζυγο την οποία παντρεύτηκε το 1954, έχοντας μάθει πρώτα πως οι συγγενείς της την είχαν εν αγνοία του αναγκάσει να «ρίξει» το πεντέμισι μηνών παιδί που κυοφορούσε, καθώς οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι-, διότι εκείνη λόγω της έκτρωσης που είχε στο ενεργητικό της δεν μπορούσε πια να του χαρίσει εκείνο που ο ίδιος λαχταρούσε περισσότερο από όλα. Τι ήταν αυτό; Παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here