Ηλιόπουλος: Επικίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών ο Χρυσοχοΐδης


Νέα επίθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη.

Σε οξεία πολιτική αντιπαράθεση έχει εξελιχθεί το περιστατικό στην Ηλιούπολη, όπου μια 19χρονη έπεσε θύμα κακοποίησης αρχικά από τον πατέρα της και στη συνέχεια από έναν αστυνομικό ο οποίος, μάλιστα, την εξέδιδε.

Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ιδίως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν μια απάντηση σε υψηλούς τόνους από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος χαρακτήρισε ως ανεκδιήγητο τον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο τελευταίος δεν άφησε αναπάντητη την «πρόκληση» και με νέο «τιτίβισμα» κατηγόρησε ευθέως τον κ. Χρυσοχοΐδη τονίζοντας πως θα έπρεπε να έχει ήδη απομακρυνθεί από τη θέση του.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης αγνοεί τις καταγγελίες των δικηγόρων και καλύπτει την ολιγωρία της ΕΛΑΣ. Πραγματικά επικίνδυνος για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των πολιτών. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να απομακρυνθεί από την θέση του;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Το μήνυμα του Νάσου Ηλιόπουλου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ