Ορός Προσώπου : Τα οφέλη του στην επιδερμίδα


Οι οροί είναι τοπικά προϊόντα λεπτού ιξώδους που περιέχουν συμπυκνωμένες ποσότητες δραστικών συστατικών,  Η ιδέα με έναν ορό είναι ότι μεγαλύτερες ποσότητες ενεργών μορίων θα εισχωρήσουν δυνητικά στην επιφάνεια του δέρματος για βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Επίσης, λόγω της υψηλότερης συγκέντρωσης, συνήθως απαιτείται μικρότερος χρόνος για να δείτε ορατά αποτελέσματα.

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν απλά να χρησιμοποιήσουν μια ενυδατική κρέμα ή κρέμα προσώπου στο δέρμα τους αντί ενός ορού. Ενώ δεν υπάρχει σκληρός και γρήγορος κανόνας, έρευνα από το 2011 προτείνει τη χρήση και των δύο, και για να στρώσει ανάλογα.

  • Εάν χρησιμοποιείτε έναν ορό προσώπου που είναι κατάλληλος για τον τύπο του ζητήματος που θέλετε να αντιμετωπίσετε, ένας ορός μπορεί να έχει πολλά οφέλη.
  • Ας δούμε πιο προσεκτικά μερικά από τα βασικά οφέλη της προσθήκης αυτού του προϊόντος στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος.

Οφέλη στον ορό προσώπου

Απορροφά γρήγορα στο δέρμα σας.

  •  Οι οροί είναι ελαφρύτερες συνθέσεις περιποίησης του δέρματος από τις ενυδατικές κρέμες. Το λεπτότερο ιξώδες επιτρέπει στον ορό να απορροφάται πιο εύκολα στο δέρμα σας. Αυτό καθιστά τον ορό προσώπου ένα ιδανικό πρώτο βήμα στη διαδικασία στρωματοποίησης.

Καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα

  • Οι οροί, με τα ελαφριά παρασκευάσματα τους, είναι συχνά καλύτεροι για άτομα με τύπους δέρματος που είναι επιρρεπείς στην ακμή ή λιπαρό.

Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

  • Ορισμένοι οροί προσώπου περιέχουν συστατικά όπως η ρετινόλη που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Προστατεύει το δέρμα σας από τις ελεύθερες ρίζες και μελλοντικές βλάβες

  • Οροί με συστατικά όπως η βιταμίνη C , η βιταμίνη Ε , το φουρουλικό οξύ , το πράσινο τσάι , η ρεσβερατρόλη και η ασταξανθίνη βοηθούν στην πρόληψη της οξειδωτικής βλάβης από το υπεριώδες (UV) φως και τη ρύπανση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση του δέρματος και ρυτίδες.

Έχει τη δυνατότητα να παρέχει πιο ορατά αποτελέσματα. 

  • Η υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών μπορεί να προσφέρει πιο ορατά αποτελέσματα, σε σύγκριση με άλλους τύπους προϊόντων δέρματος.

Αισθάνεται φως στο δέρμα σας

  • Επειδή απορροφούν γρήγορα στο δέρμα σας, ο ορός προσώπου δεν αισθάνεται βαρύς ή λιπαρός.

Ακολουθεί βίντεο για τον ηλιακό ορό

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ