ΕΛΤΑ: Θέσεις επιθεωρητών – Μέχρι 14/7 οι αιτήσεις


Τα ΕΛΤΑ προκηρύσσουν νέες θέσεις εργασίας – Δείτε αναλυτικά

Αναλυτικότερα, αναμένεται να προσληφθούν:

● 8 Επιθεωρητές στην έδρα της ∆ιεύθυνσης Επιθεώρησης για την κάλυψη αναγκών της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Αττικής και Νήσων και της Περιφερειακής ∆ιεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και ∆ιανοµής Αττικής.

● 3 Επιθεωρητές στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Πελοποννήσου – ∆υτικής Ελλάδος – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων(οι έδρες θα καθοριστούν µε τις αποφάσεις της τοποθέτησης).

● 1 Επιθεωρητής στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Κρήτης, (η έδρα θα καθοριστεί µε την απόφαση της τοποθέτησης).

● 4 Επιθεωρητές στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας. (οι έδρες θα καθοριστούν µε τις αποφάσεις της τοποθέτησης)

Στις αρµοδιότητες των Επιθεωρητών περιλαµβάνονται ιδίως τα εξής:

• ∆ιενέργεια τακτικών και έκτακτων Επιθεωρήσεων στο σύνολο των Υπηρεσιακών Λειτουργιών της Εταιρείας.

• ∆ιενέργεια διοικητικών ερευνών ύστερα από εντολή του ∆ιευθυντή Επιθεώρησης, σύνταξη των σχετικών πορισµάτων µε διατύπωση σαφών συµπερασµάτων και προτάσεων

∆ικαίωµα συµµετοχής στη διαδικασία αξιολόγησης, έχουν οι υπάλληλοι του ανήκουν στην κατηγορία Προσωπικού ∆ιοίκησης, µε απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν λευκό ποινικό και πειθαρχικό µητρώο.

Οι ενδιαφερόµενοι για να λάβουν µέρος στην αξιολόγηση, απαιτείται να στείλουν αίτηση καθώς και βιογραφικό σηµείωµα (σχέδια επισυνάπτονται) στην ∆ιεύθυνση Ανθρώπινου ∆υναµικού στην ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected] ) εντός πέντε εργασίµων (5) ηµερών αρχής γενοµένης από 08.07.2021 έως 14.07.2021 (ώρα 23:59).

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωµα να κάνει αίτηση συµµετοχής σε τρεις Περιφερειακές ∆ιευθύνσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ