Υπερβολική ονειροπόληση: Όταν αυτή γίνεται πρόβλημα

Όλοι ονειρεύεστε, δεν υπάρχει αμφιβολία. Επιπλέον, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας ξεφεύγουμε από τις ρουτίνες μας και από την πίεση των προβλημάτων μέσα από αυτά τα ονειροπόληση.  Αυτές τις πόρτες που διασχίζουμε 5 έως 6 φορές την ημέρα με προφανή ανάγκη. Κάτι τέτοιο, επιτρέποντας στους εαυτούς μας αυτές τις συγκεκριμένες  αποδράσεις, μακριά από την απάντηση σε κάτι παθολογικό, είναι στην πραγματικότητα μια υγιής και ακόμη απαραίτητη άσκηση.

Ο εγκέφαλός μας χρειάζεται αυτές τις φαντασιώσεις, αυτόν τον φανταστικό κόσμο στον οποίο πηγαίνουμε από καιρό σε καιρό για να ανακουφίσουμε το άγχος και να βρούμε χώρους όπου μπορούμε να αναλογιστούμε και να επεκτείνουμε τη δημιουργικότητα . Το μυαλό λατρεύει να περιπλανιέται και πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι έχουμε αρκετές περιοχές του εγκεφάλου, όπως ο εγκεφαλικός φλοιός και το σωματικό άκρο ,που μας οδηγούν να το κάνουμε για να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας λίγο καλύτερα και να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις.

Η φαντασία δεν είναι κακή, αλλά όταν αυτή η συμπεριφορά γίνεται υποχρεωτική, είναι. Κάνοντας αυτό, η πραγματοποίηση αυτής της πρακτικής βασισμένη στη φαντασία και τη συνεχή ονειροπόληση ανταποκρίνεται συχνά σε μια υποκείμενη διαταραχή που πρέπει να αποσαφηνιστεί. Η επίτευξη και η διαβίωση με αυτόν τον τύπο κατάστασης δεν είναι καθόλου εύκολη, και για αυτόν τον λόγο, υπάρχουν πολλά φόρουμ και ομάδες υποστήριξης.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here