Θεμιστοκλέους: «Έχουμε ξεπεράσει ως τώρα τους 550.000 εμβολιασμούς»

Στη συνέχεια ο κύριος Θεμιστοκλέους πρόσθεσε: «Θα ήθελα να σημειώσω ότι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τις χιονοπτώσεις και τις διακοπές ρεύματος, είχαμε προβλήματα σε ελάχιστα εμβολιαστικά κέντρα».

Παράλληλα έδωσε και μία πιο χρηστική πληροφορία λέγοντας: «Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και στα δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα».

Και ανέφερε: «Την προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 60 – 64 και την Παρασκευή για τους 75 – 79».

Ενώ υπογράμμισε: «Η προτεραιοποίηση από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αποτελεί μία πολύ σοβαρή και προσεκτική δουλειά, η οποία κράτησε μήνες και ήταν και σε συμφωνία με την προτεραιοποίηση άλλων χωρών».

Τέλος, ανέφερε ενδεικτικά σχετικά με τις παθήσεις, ποιοι είναι σε προτεραιότητα λόγω υποκείμενων νοσημάτων, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε εμβολιασμό, πάλι με ηλικιακό κριτήριο, τονίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα βγει σχετική αναλυτική ενημέρωση.

Κλείνοντας ο κύριος Θεμιστοκλέους υπογράμμισε: «Ο εμβολιασμός που αποτελεί τη διέξοδο, τη λύση, την ελευθερία, είναι εδώ και θα κάνουμε το παν σε σχέση με τη διαθεσιμότητα των εμβολίων και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε το επόμενο διάστημα να εμβολιάσουμε τα άτομα εκείνα που έχουν την περισσότερη ανάγκη».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here