Κλέλια Πανταζή: Έγκυες η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή – Θα ήθελα και ένα κοριτσάκι αποκάλυψε η πρώτη [vid]


Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους διανύουν οι αδερφές Πανταζή (Κλέλια και Άννυ), καθώς όπως ανακοίνωσαν εχθές (11/07) με ανάρτησή τους στο Instagram είναι και οι δύο έγκυες. Σήμερα η Κλέλια έκανε μάλιστα και τις πρώτες της δηλώσεις για τα χαρμόσυνα νέα.

Η πρώην Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής φιλοξενήθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε πως η ίδια βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ η αδερφή της, Άννυ, έχει ήδη κλείσει τον πέμπτο.

«Βρίσκομαι στην Λέσβο έχει καταγωγή ο πατέρας μου από εδώ και είμαι με τον γιο μου. Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο. Δεν το είχαμε προγραμματίσει δεν γίνεται έτσι και αλλιώς αυτό. Εγώ δεν ήθελα καν να σκέφτομαι πότε θα έρθει το δεύτερο παιδί για να μην αγχωθώ, ούτε η Άννυ ήρθε πιο χαλαρά. Ο μικρός είναι 1,5 χρονών και εγώ γενικά ήθελα να κάνουμε και το δεύτερο όσο πιο κοντά γίνεται που τα έχουμε όλα πρόσφατα.

Βρισκόμαστε σε ένα σοκ γιατί ξαφνικά τα παιδιά από 2 θα είναι 4 αλλά με καλή θέληση, ενέργεια, όρεξη και αγάπη θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρω αν θέλει να αποκαλύψει η ίδια το φύλο του μωρού, εγώ δεν ξέρω ακόμη τι έχω θα δούμε τώρα που θα γυρίσω και θα κάνω εξετάσεις. Από την μία δεν έχω διαφορετικά συμπτώματα από αυτά που είχα στον γιο μου, αλλά από την άλλη θα ήθελα και ένα κοριτσάκι όποτε το σκέφτομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή.

Η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας Λευτέρης Τσάκαλος, έχουν ήδη έναν γιο, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τώρα η Κλέλια διανύει τον τρίτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συνέντευξη της Κλέλιας Πανταζή στην εκπομπή «Love it»:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ