Τροχαία “Μήδεια”: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων – Προβλήματα ηλεκτροδότησης – Σύσταση Πολιτικής Προστασίας

Τροχαία “Μήδεια”: Προβλήματα και στην κυκλοφορία στους δρόμους προκαλεί στην Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια». Λόγω της έντασης της χιονόπτωσης έχουν δημιουργηθεί προβλήματα κυρίως στα βόρεια προάστια και η Τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία στη Λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος της οδού Αγ. Τριάδος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γέρακα.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία

Προβλήματα ωστόσο έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στην ηλεκτροδότηση. Περιοχές στα βόρεια προάστια όπως η Δροσιά, η Εκάλη, το Μαρούσι και η Νέα Ιωνία, έχουν διακοπές ρεύματος, που οφείλεται, είτε στην κακοκαιρία, είτε από πτώσεις δέντρων που έχουν σημειωθεί, καθώς οι άνεμοι πνέουν ισχυροί τη νύχτα στην περιοχή. Η πυροσβεστική έχει κληθεί μάλιστα να παρέμβει και στις περισσότερες περιοχές έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες.

Χιόνια στην Αθήνα: Διεκόπη η κυκλοφορία σε Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη και στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή

Το πυκνό χιόνι που πέφτει σε όλη την Αττική έγινε αιτία να κλείσουν δρόμοι και από την πλευρά του Υμηττού.

Από την Τροχαία διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη από το ύψος της οδού Πίνδου έως την πλατεία της Ηλιούπολης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, διεκόπη η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του γηπέδου του Εθνικού Αστέρα.

Ισχυρή σύσταση της Πολιτικής Προστασίας για Βόρειο Τομέα Αθηνών και Ανατολική Αττική: Αποφύγετε τις μετακινήσεις ως τις 10 το πρωί

Ισχυρή σύσταση στους κατοίκους περιοχών της Αττικής να μη βγουν από τα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» ως τις 10 το πρωί, έκανε η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Σε έκτακτη ανακοίνωσή της τονίζει ότι στη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα πρέπει να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση μέχρι το πρωί. Προτρέπει μάλιστα, σε περίπτωση εργασίας, να υπάρχει συνεννόηση με την εργοδοσία ώστε να μετακινηθούν μετά τις 10 το πρωί. Η σύσταση αφορά τις περιοχές στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, αλλά και την Ανατολική Αττική καθώς η κακοκαιρία πλήττει το Λεκανοπέδιο και αναμένεται να συνεχιστεί για τις επόμενες 24 ώρες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here