Κατερίνα Διδασκάλου: Εμένα ευτυχώς ό,τι μου συνέβη έχει «τακτοποιηθεί»

«Το θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει το ρόλο του φωτός, το να ρίχνει φως σε καταστάσεις που δυστυχώς συμβαίνουν παντού.

Ρίχνει φως στα κακώς κείμενα. Έχω ακούσει τραγικές ιστορίες και στο πολιτικό και στον δημοσιογραφικό χώρο» είπε η κυρία Διδασκάλου με αυστηρό ύφος, αποκαλύπτοντας ότι και η ίδια έχει πέσει «θύμα» άρρωστων εξουσιομανών, αλλά το «τακτοποίησε».

«Εμένα ευτυχώς ό,τι μου συνέβη έχει »τακτοποιηθεί». Μίλησα εκεί που έπρεπε. Φρόντισα να μπουν στη θέση που τους άρμοζε» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Αντ1, σημειώνοντας πως πρόκειται για συμπεριφορές ψυχοπαθολογικές. Μάλιστα η κα Διδασκάλου εξήγησε πως μιλά έχοντας ιδία πείρα: «Μου έχει τύχει νεαρός να μου πει ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου για να ανεβεί. Του απάντησα ότι αν είσαι καλός τότε θα μιλήσω και θα σε βοηθήσω, αλλά δεν θα ανέβεις έτσι. Και τα έχασε. “Του έπεσε το σαγόνι”. Προσευχήθηκα πολύ να μην έχω κοντά μου τέτοιους ανθρώπους. Ήρθε ο καιρός να τους βάλουμε στην άκρη κάποιους ανθρώπους. Ακόμη και όταν υπάρχει αυτή η προσφορά εσύ πρέπει να αρνηθείς. Τότε είσαι άνθρωπος» τόνισε για να προσθέσει «ο ιερός Αυγουστίνος έλεγε ότι είσαι αντιμέτωπος με τη συνείδηση σου».

Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει με ονόματα και να διαχωρίσει την ήρα από το στάρι. Εξήρε σκηνοθέτες και ηθοποιούς με τους οποίους δούλεψε και δεν έχουν εμπλακεί ποτέ σε καταγγελίες για κακοποίηση. «Ο λαός λέει ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα». Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου. Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. »

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here