Πανοπούλου: «Ευχαριστώ τον Δαλιανίδη για την μαγική Χαρούλα Πεπονάκη που μου έδωσε»

Η Έλντα Πανοπούλου έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του Mega, το «Ρετιρέ». 

Ο ρόλος της ως Χαρούλα Πεπονάκη την καθιέρωσε και εκείνη μόνο ευγνώμων νιώθει απέναντι στον Γιάννη Διαλιανίδη. 

Φέτος αναβιώνετε το κλίμα που είχατε οι δυο σας στο «Μεταξύ μας» με τη μουσική παράσταση «Μεταξύ μας η αγάπη», με πολύ τραγούδι και άλλο τόσο γέλιο.

«Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Κοντός, η Σοφία Βόσσου, η Χριστίνα Μαραγκόζη και εγώ παρουσιάζουμε ένα μουσικό θέαμα, ένα απίθανο πάρτι, που μας ενώνει κάθε Σάββατο, ταξιδεύοντάς μας σε εποχές χαρούμενες, ξέγνοιαστες, όπου καλλιτέχνες και κοινό γινόμασταν μια παρέα, μια αγκαλιά!»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη πώς βρέθηκε ανάμεσα στο «αχτύπητο δίδυμο»;

«Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Την έλιωσα, βέβαια, στις πρόβες (γέλια), αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Θα την ακούσετε να λέει πολύ μεγάλα τραγούδια, θα τη δείτε μέσα σε εκπληκτικές χορογραφίες, θα την απολαύσετε σε κωμικές στιγμές. Δηλαδή θα δείτε μια άλλη Χριστίνα! Την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, για το πόσο αφέθηκε στην έμπνευσή μου και είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείτε όλοι!»

Να επιστρέψουμε στο ιστορικό «Ρετιρέ». Είχατε αρμονική συνύπαρξη οι ηθοποιοί;

«Στη σειρά αυτή, επειδή δημιουργός και σκηνοθέτης ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης, οι παραφωνίες δεν επιτρέπονταν. Όλοι σεβόμασταν τις γνώσεις του και τις απόψεις του. Προσωπικά, είμαι ευγνώμων απέναντί του, γιατί μου έδωσε να ερμηνεύσω αυτήν τη μαγική Χαρούλα Πεπονάκη και με βοήθησε να μπω στις καρδιές των ανθρώπων!»

Μπροστά στο ταλέντο σας οι θεατρικοί κριτικοί υποκλίθηκαν και σας χαρακτήρισαν «νέα Ρένα Βλαχοπούλου»! Σας ενόχλησε αυτό;

«Το αντίθετο. Είναι τίτλος ύψιστης τιμής» δήλωσε στην espresso

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here