Παιχνιδάκια ερωτικά: Για να επιστρέψει το πάθος

Μπορούν τα σεξουαλικά παιχνίδια να ανακτήσουν το πάθος ως ζευγάρι; Δοκιμάσατε ποτέ; Είναι ένας διασκεδαστικός και παθιασμένος τρόπος να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την επιθυμία και να πειραματιστείτε με τον σύντροφό σας.

Πριν μάθετε κάποιες ιδέες για σεξουαλικά παιχνίδια, σας αφήνουμε κάποια περίεργα γεγονότα: Γνωρίζατε ότι, κατά τη διάρκεια του τοκετού, οι πωλήσεις σεξουαλικών παιχνιδιών όπως του δονητή αυξήθηκαν κατά 200%; Πάμε όμως να δούμε τα κολπάκια.

  • Η βόμβα. Το πρώτο από τα σεξουαλικά παιχνίδια που προτείνουμε είναι αυτό που θα αυξήσει την επιθυμία σας εκθετικά. Περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός ρολογιού αντίστροφης ή αντίστροφης μέτρησης με συγκεκριμένο χρόνο: για παράδειγμα, 20 λεπτά. Συνίσταται στην εκτέλεση οποιασδήποτε οικείας πράξης εκτός από τη διείσδυση έως ότου περάσει ο χρόνος. Είναι καιρός να επενδύσετε το χρόνο σε φιλιά, χάδια και ό, τι θέλετε, πάντα χωρίς να φτάσετε στη διείσδυση.
  • “Άτακτα” μηνύματα. Αυτό το παιχνίδι αποτελείται από τη λήψη δύο μπουκαλιών, ένα για κάθε μέλος του ζευγαριού, και εισαγωγή μιας σειράς χαρτιών σε κάθε ένα από αυτά. Σε ένα από τα βάζα θα τοποθετήσουμε χαρτιά στα οποία θα έχουμε γράψει υπονοούμενα ρήματα (για παράδειγμα: πιπίλισμα, δάγκωμα, γεύση …) και σε άλλα μέρη του σώματος (στήθος, χέρια, χείλη …) . Πρόκειται για ένα κομμάτι χαρτί από κάθε βάζο και τον πειραματισμό.

Strip πόκερ. Σε αυτή την περίπτωση θα σας φέρει ένα παιχνίδι προσαρμοσμένο στην σεξουαλική τομέα . Ιδανικό για χρήση στις προκαταλήψεις του σεξ. Πρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε παιχνίδι καρτών (μπορεί να είναι το παραδοσιακό πόκερ). Εδώ τα στοιχήματα είναι ενδύματα, και αυτό σημαίνει ότι όταν ένα από τα μέλη του ζευγαριού χάνει, πρέπει να αφαιρέσει τα ρούχα του. Η ιδέα είναι να καταλήξετε σταδιακά γυμνός και να διασκεδάσετε!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here