Φόβος νέας αρχής: Καταπολέμησε αυτό το συναίσθημα

Όλα τα άγνωστα, τα απρόβλεπτα, μας προκαλούν πολύ φόβο. Θα πάνε όλα καλά; Τι θα συμβεί; Θα πετύχω; Αυτός ο φόβος για τον οποίο μιλάς προσποιείται ότι μένουμε στην «ζώνη άνεσής μας » και προκύπτει όταν πρόκειται να ξεκινήσουμε κάτι νέο.  Πολλοί άνθρωποι έχουν κολλήσει στη ζωή τους επειδή αφήνουν τον εαυτό τους να φοβούνται από αυτό το αίσθημα ανασφάλειας. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι θα περάσει, δεν θα διαρκέσει για πάντα. Μιλάμε για ένα αίσθημα δυσφορίας που σας προετοιμάζει για μια αλλαγή, για μια σημαντική ανακάλυψη και μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Διότι, αν και το διαφορετικό μας κάνει να φοβόμαστε μας προκαλεί, επίσης,  μια ψευδαίσθηση περιέργειας και ίντριγκας για την καινοτομία.

Κάθε φορά που κάτι μας τρομάζει, κάνουμε βήματα προς τα πίσω ή, σταματάμε. Ίσως αυτή είναι μια συνηθισμένη αντίδραση, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε το αντίθετο. Πιστεύεις ότι είναι τρελό; Μπορεί να είναι έτσι. Αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι ο φόβος θα είναι το καλύτερο καύσιμο που μπορείτε να έχετε για να σας ωθήσει προς τα εμπρός και να κάνει τεράστια βήματα. Είναι ένα συναίσθημα και επομένως είναι ενέργεια, από εδώ αποφασίζετε για ποιο λόγο το χρησιμοποιείτε.

Εάν εστιάσετε στο παρόν και εκτιμήσετε όλα τα καλά πράγματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα, θα καλλιεργηθείτε με προσοχή. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποδεχτείτε λάθη ως ευκαιρίες, φόβους ως ώθηση και αμφιβολίες ως γεγονότα που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Αφήστε αυτό που έχει ήδη συμβεί, αφήστε τις σκέψεις σας για το μέλλον. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της ζωής σας και αξίζει ιδιαίτερη σημασία!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here