Ωραία λόγια: Αλλά πικρή συμπεριφορά

Μπορούμε να μιλήσουμε για ανθρώπους που κάνουν τη ζωή πικρή και άλλους που είναι ειδικοί στο να την γλυκάνουν. Όταν αλληλεπιδρούμε μαζί τους, είναι εύκολο να αισθανόμαστε ότι ακούγαμε τις καλύτερες μελωδίες. Μας φέρονται τόσο καλά και ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τις λιγότερο βλαβερές λέξεις για να κάνουν κριτική χωρίς να πέσουν στον πειρασμό του ψεύδους. Είναι ειλικρινείς, αλλά με ευαίσθητο τρόπο. Μακριά από αυτά που κάνουν τη ζωή πικρή.

Υπάρχουν άνθρωποι που μας οδηγούν να πιστέψουμε ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί στη ζωή, γιατί μας λένε ό,τι θέλουμε να ακούσουμε. Συχνά με τον έπαινο τους, ζητούν την έγκρισή μας ή ότι νιώθουμε καλά, μπορούν ακόμη και να επιδιώξουν και τους δύο σκοπούς ταυτόχρονα. Σε κάθε περίπτωση, όταν η ομιλία τους δεν είναι ειλικρινής, οι πράξεις τους συχνά τους προδίδουν. Δηλαδή, κάποιος μπορεί να μας πει ότι είμαστε οι καλύτεροι στη φροντίδα των παιδιών, αλλά αν μετά δεν μας αφήσουν ποτέ να παίξουμε με τα παιδιά τους… Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα λόγια τους, η αλήθεια είναι ότι οι πράξεις τους μας κάνουν να νιώθουμε.

Εάν τα λόγια κάποιου σας οδηγούν σε διαφορετικό μέρος από ό, τι κάνουν οι πράξεις τους, είναι πιθανό να καταλήξει να κάνει τη ζωή σας πικρή. Επιπλέον, συνήθως παρουσιάζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Ανειλικρινής. Μόλις την πιάσετε στο πρώτο ψέμα, αρχίζετε να υποπτεύεστε ότι πολλά άλλα γεγονότα που έχει μοιραστεί μπορεί να μην έχουν συμβεί ή ότι τα κίνητρά της είναι διαφορετικά από αυτά που έχει αποκαλύψει. Χειραγώγηση. Με τα λόγια του σας κάνει να αισθάνεστε ένοχοι, επειδή δεν ενεργείτε όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τα κριτήρια του.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here