Φλερτ: ένα χαμένο έθιμο με θετικές πτυχές

Ακριβώς “η ταχύτητα στο εμπόδιο” είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που καθορίζει μεγάλο αριθμό σχέσεων στον κόσμο σήμερα. Φαίνεται ότι η ερωτοτροπία δεν είναι πλέον απαραίτητη. Ωστόσο, πολλά ζευγάρια βαριούνται με την έλλειψη συναισθημάτων και μαγείας. Με άλλα λόγια, του ρομαντισμού.

Η ερωτική σχέση δεν είναι μοναδική για τα ανθρώπινα όντα. Τα περισσότερα είδη ζώων έχουν “τελετές ερωτοτροπίας”. Αν και από το ένστικτο συγκεντρώνονται σχεδόν αποκλειστικά για να ζευγαρώσουν και να έχουν έναν απόγονο, δεν εκτελούν αυτήν την πράξη χωρίς προοίμιο. Η αποστολή αυτής της ερωτοτροπίας είναι να επικοινωνεί, να συγχρονίζει και να προετοιμάζει το έδαφος βιολογικά, με στόχο η γονιμότητα να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Μεταξύ των ανθρώπων, ωστόσο, η ερωτοτροπία έχει χάσει πολύ κύρος. Θεωρείται περιττό στολίδι. Το σύνθημα είναι: «πηγαίνουμε σε αυτό που πρόκειται».

Τα λουλούδια είναι μια καθολική γλώσσα και ουσιαστικό μέρος της ερωτοτροπίας. Όταν κάποιος δέχεται λουλούδια ως δώρα, χωρίς να γιορτάζει ή να γιορτάζει, λαμβάνει επίσης ένα άμεσο μήνυμα αγάπης. Είναι ένα κομπλιμέντο και, ταυτόχρονα, ένας κομψός τρόπος έκφρασης ενδιαφέροντος. Τα κινητά τηλέφωνα δεν είναι ρομαντικά
Υπάρχει τόσος φόβος απόρριψης που πολλοί αναζητούν δικαιολογίες για να εκφράσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για κάποιον . Τα κινητά τηλέφωνα είναι σαν γάντι για το σκοπό αυτό. Επιτρέπουν να διατηρείται διαλείπουσα προσοχή. Κατά τη διάρκεια της ερωτοτροπίας, τα χαριτωμένα λόγια πρέπει να είναι η σταθερά. Τρέφουν, καλλιεργούν και προσθέτουν μαγεία σε μια σχέση.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here