Περίεργα αθλήματα: Οι οπαδοί δεν δείχνουν να τα προτιμούν

Εισέλθετε σε έναν αθλητικό κόσμο που είναι τόσο μακριά από εκεί έξω που είναι αδύνατο να κατηγοριοποιηθεί. Ένα είναι σίγουρο, ότι αυτοί οι αθλητές απέχουν πολύ από τον κανόνα. Θαυμαστές των ακραίων αθλημάτων, δεν κοιτάνε πέρα από τα παρακάτω περίεργα αθλήματα, που είναι για σκληρό ανταγωνισμό.

  •  Lumberjack. Οι φήμες λένε ότι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Lumberjack στο Κύπελλο Lumberjack στο Wisconsin (σοκ) θα σου βάλει τρίχες στο στήθος. Αυτός ο διαγωνισμός είναι τόσο μυστικιστικά ανδρικός που κάθε ανταγωνιστής – άνδρας ή γυναίκα – κερδίζει αυτόματα μια αντρική κάρτα για μια ζωή.
  • Hobbyhorsing. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι ολόκληρη η ύπαρξή μας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσομοίωση. Μην κοιτάζετε περισσότερο από αυτό το 100% αυθεντικό, εντυπωσιακό αληθινό, πιο μοναδικό από ένα μοναδικό άθλημα:Hobbyhorsing. Οι συμμετέχοντες κάνουν ότι ιππεύουν άλογα και εκτελούν ιππικές κινήσεις, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που καβαλάνε δεν είναι άλλο από κοντάρια που έχουν ένα λούτρινο κεφάλι αλόγου.

Λέξεις όπως “παράξενο” και “περίεργο” δεν πλησιάζουν στο να απεικονίσουν σωστά αυτό το θέαμα. Αφορά ανθρώπους που ιππεύουν παιχνίδια. Αυτό που προφανώς ξεκίνησε στη Φινλανδία γρήγορα κέρδισε ένα παρακάτω και έχει φοβερή δημοτικότητα.

  • Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να θεωρήσουν τον όρο “redneck” προσβλητικό. Άλλοι αγκαλιάζουν το νομισματοκοπείο. Και άλλοι το γιορτάζουν, σε σημείο που δημιουργούν έναν ολόκληρο ανταγωνισμό στο πνεύμα του. Αυτός ο άγριος εορτασμός  στο Ρέντντολφ έχει γίνει το συνδετικό υλικό του καλοκαιριού στο Ανατολικό Δουβλίνο της Γεωργίας.

Για πέντε δολάρια, οι οπαδοί κερδίζουν την είσοδο σε έναν διαγωνισμό σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο. Τα κλασικά γεγονότα περιλαμβάνουν την πτώση με την κοιλιά στην λάσπη και άλλα σιχαμερά πράγματα…

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here