Σεξουαλική σχέση: Χρησιμοποιώντας το σεξ για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του

Και όμως, πολλοί από εμάς είμαστε τόσο ευάλωτοι που ερωτευόμαστε κάτι σαν αυτό. Συναντάμε έναν τύπο, ο οποίος είναι αναζωογονητικά γοητευτικός, έχει μια καταπληκτική αίσθηση χιούμορ, ένα πολύ καθαρό σπίτι. Πού γνώρισες αυτό το διαμάντι; Ξεκινάς να χτίζεις μια σχέση στο κεφάλι σου, απεικονίζοντας αυτόν τον άνθρωπο σαν αυτόν που η καρδιά σου ψάχνει. Αρχίζουμε να τον προσέχουμε, και κάθε φορά που τον συναντάμε, πιάνεσαι να τον κοιτάς. Και δεν είναι σαν να μην σε έχει κοιτάξει πίσω. Βλέπει το βλέμμα σου, και μπορείς να καταλάβεις, από αυτό το βλέμμα στα μάτια του – που μπορεί να οφείλεται στο αλκοόλ – αλλά του αρέσεις. Σε θέλει και εκείνη τη στιγμή, δεν σε νοιάζει με ποιον τρόπο.

  • Η μόνη τρυφερότητα που σου δίνει είναι μετά το σεξ. Αγαπάς τον τρόπο που σε αγκαλιάζει. Όταν κάθεσαι στην αγκαλιά του, ξεχνάς τον έξω κόσμο, και μόνο για τη νύχτα, νιώθεις ασφαλής στα χέρια του. Αυτή είναι η μόνη φορά που λαμβάνεις φροντίδα, γιατί δεν είσαι η κοπέλα του. Δεν περπατάει κρατώντας το χέρι σου… Οπότε κοιμάσαι μαζί του γιατί θέλεις την προσοχή του. Είναι κατανοητό, χωρίς αμφιβολία. Αλλά θα σε πληγώσει μόνο μακροπρόθεσμα.
  • Θέλεις περισσότερα αλλά κάνει τα πράγματα πρόχειρα. Ανέφερε σαφώς ότι θέλει τα πράγματα να είναι απλά. Κι όμως, δημιουργείς αισθήματα γι’ αυτόν. Για σένα, οι βραδιές σου είναι ξεχωριστές. Αλλά γι’ αυτόν, είναι απλά μια νύχτα διασκεδαστικού, μη δεσμευμένου σεξ. Είναι διασκεδαστικό στα σίγουρα, αλλά δεν παραμένει αμφίπλευρο αν το ένα άτομο αναπτύξει αισθήματα για το άλλο.

Όταν κάνεις σεξ μαζί του, για λίγο, ξεφεύγεις από την πραγματικότητα της κατάστασής σου. Σου δίνει αγάπη, κάνεις έρωτα και νιώθεις ότι ανήκεις ο ένας στον άλλο. Νιώθω ότι έχεις σχέση μαζί του αλλά έχεις; Για μια στιγμή, τα όνειρά σου φαίνονται αληθινά. Πόσες φορές πρέπει να επανέλθετε σε μια όχι και τόσο ευχάριστη κατάσταση;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here