Μαίρη Χρονοπούλου: Επισκέφτηκε τον Χάρη Ζαχαράτο σε μια από τις σπάνιες εξόδους της [vid, pic]


Η Μαίρη Χρονοπούλου, η “μεγάλη” κυρία του Ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκε (11/07) στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου. Όπως ήταν αναμενόμενο η κα Χρονοπούλου έκατσε στις πρώτες σειρές και μόλις ο performer Τάκης Ζαχαράτος την είδε, κατέβηκε από τη σκηνή, την πήρε αγκαλιά και ερμήνευσε μαζί της το γνωστό κινηματογραφικό τραγούδι “Του αγοριού απέναντι”. Αναμενόμενα το κοινό την αποθέωσε.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της ηθοποιού, η οποία μετά το πέρας της παράστασης επισκέφτηκε τον Τάκη Ζαχαράτο στα καμαρίνια και έβγαλε μαζί του φωτογραφίες. Φυσικά από το κάδρο δεν θα μπορούσε να λείπει και η ερμηνεύτρια Άτζελα Δημητρίου, η οποία σημειώνεται πως κάνει guest στην παράσταση του Ζαχαράτου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίζεται στο θέατρο Άλσος κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με την παράσταση “Πάμε γι΄άλλα”. Στο πλευρό του σε guest εμφάνιση είναι και η Άτζελα Δημητρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο της κοινής ερμηνείας:

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Έγινε σταρ στην καλή εποχή του κινηματογράφου τη δεκαετία του ’60. Η θηλυκότητά της, η φινέτσα της, τα πλούσια υποκριτικά της προσόντα και το ταμπεραμέντο της σφραγίζουν κάθε ρόλο που υποδύθηκε στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο εμφανίστηκε στις ομάδες του χορού, σε αρχαία δράματα. Το 1957 άρχισε να συνεργάζεται με το ελεύθερο θέατρο, κάνοντας εμφανίσεις στο Ακροπόλ στα έργα των Σακελλάριου-Γιανακόπουλου «Η Κυρία» και «Ρομάντζο μιας Καμαριέρας».

Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε σαν κομπάρσος στο «Χαρούμενο Ξεκίνημα» του Δημόπουλου, παραγωγής Φίνος Φιλμ το 1954, όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια. Το 1958 πήρε ένα μικρό ρόλο στο «Τελευταίο Ψέμμα» του Κακογιάννη, πάλι στη Φίνος Φιλμ. Από το 1963 και μετά πρωταγωνίστησε σε πλειάδα δραματικών ταινιών της Φίνος Φιλμ, και όχι μόνο, σε ρόλους ντάμας και μοιραίας γυναίκας, δίπλα σε όλους τους άντρες πρωταγωνιστές της εποχής, όπως Κούρκουλος, Γεωργίτσης, Παπαμιχαήλ, Φούντας, Αλεξανδράκης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ