Μύκονος: Δολοφόνησε τον οικοδόμο γιατί είχαν διαφορές στο ενοίκιο – Συνελήφθη ο δράστης


Στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας με μαχαίρι ενός 27χρονου οικοδόμου στη Μύκονο προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, ο 29χρονος που τον μαχαίρωσε στην καρδιά είχε διαφορές μαζί του για το νοίκι, καθώς στο παρελθόν ήταν συγκάτοικοι.

Ο δράστης χρωστούσε χρήματα στο θύμα, το οποίο διαμαρτυρόταν και ζητούσε πίσω τα χρωστούμενα.

Ο οικοδόμος συζούσε με τον δράστη για αρκετό καιρό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ωστόσο, ότι ο 29χρονος δεν ήταν συνεπής στην καταβολή του ποσοστού που του αναλογούσε για το ενοίκιο, με αποτέλεσμα το θύμα να αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι και να μείνει αλλού. Ωστόσο, είχαν μείνει οφειλές από τον 29χρονο, καθώς το θύμα είχε πληρώσει για εκείνον το ενοίκιο. Την ημέρα της δολοφονίας είχαν ραντεβού για να λύσουν τη διαφορά.

Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άντρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 22, 22, 22, 27 και 29 ετών, καθώς οι τέσσερις φέρονται συνεργοί του 29χρονου.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε την περασμένη Τρίτη στο νησί των ανέμων και στο λιμάνι της Ραφήνας. Οι τέσσερις από τους κατηγορουμένους συνελήφθησαν στη Μύκονο και ο ένας στο λιμάνι της Ραφήνας, στην προσπάθειά του να εξαφανιστεί.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της 12ης Ιουλίου, με αφορμή την επίλυση οικονομικής διαφοράς μεταξύ του 27χρονου και του 29χρονου, ο τελευταίος προέτρεψε τους υπόλοιπους κατηγορούμενους και από κοινού επιτέθηκαν στον 27χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβη σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. ο οποίος παρέλαβε τον τραυματισθέντα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και περιπολούντες αστυνομικοί, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις, εντόπισαν και προσήγαγαν τους πέντε δράστες.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις από τους δράστες (ηλικίας 22, 22, 27 και 29 ετών) εντοπίσθηκαν στη Μύκονο, ενώ ο πέμπτος (22χρονος) στο λιμάνι της Ραφήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής.

Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, οι προσαχθέντες εξεταζόμενοι ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία.

Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μαχαίρι με συνολικό μήκος -21- εκατοστά, δύο μεταλλικά αντικείμενα, τρία ξύλινα αντικείμενα και μεταλλικό οικοδομικό εργαλείο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για το 27χρονο θύμα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ