Πελώνη: Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δεν θα συνδέεται με απολύσεις


Να κλείσει το θέμα με τις απολύσεις για όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους επιχείρησε η Αριστοτελία Πελώνη λέγοντας ότι δεν θα υπάρξει σύνδεση των δύο θεμάτων

Κατηγορηματική ότι «δεν θα συνδέεται η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με τις απολύσεις» εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε μια προσπάθεια να κλείσει οριστικά η συζήτηση που άνοιξε τα τελευταία 24ωρα.

Παράλληλα ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στις δημόσιες δομές.

Η κυρία Πελώνη υπογράμμισε, επίσης, ότι «δεν θα υπάρξει γενικό lockdown» με αφορμή τη δήλωση Γεωργιάδη για ενδεχόμενο τοπικών lockdown για ανεμβολίαστους.

Επιβεβαίωσε, ακόμα, τις πληροφορίες για εισήγηση των λοιμωξιολόγων όσον αφορά την αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Η κυρία Πελώνη χρησιμοποίησε τη λέξη «κρίμα» για να σχολιάσει τα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν χθες, Τετάρτη, κατά των εμβολίων σε διάφορες πόλεις.

Ανακοίνωσε, τέλος, ότι από τις 28 Ιουνίου οπότε και ανακοινώθηκε το πρώτο πακέτο μέτρων για την ισχυροποίηση του εμβολιαστικού κινήματος κατά του κορονοϊού συνολικά 590.000 πολίτες έκλεισαν ραντεβού για πρώτη δόση με το 1/3 αυτών να προέρχεται από την ηλικιακή ομάδα των 18-29 ετών.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ