Οι ταινίες της εβδομάδας: Νέος Γούντι Άλεν, διαστημικά καλάθια και μπόλικο αίμα


Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στα ελληνικά σινεμά από την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Ταινίες για όλα τα γούστα έχει η νέα κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Μπόλικο αίμα για τους φίλους των θρίλερ, νέο Γούντι Άλεν, διαστημικά καλάθια από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την ομάδα των Τιουνς και φυσικά σπουδαίες επανεκδόσεις (Οδός Μαλχόλαντ, Η Συνομιλία και Έλεγχος στους Δρόμους).

Δείτε τις νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας.

Spiral: Ο Θρύλος του Saw (Spiral: From the Book of Saw)

Οι φίλοι της σειράς ταινιών Saw, των θρίλερ και των αστυνομικών φιλμ θα το λατρέψουν.

Ένας ντετέκτιβ αναλαμβάνει την έρευνα για μία σειρά δολοφονιών. Τα περιστατικά θυμίζουν έντονα τις φρικτές δολοφονίες του Jigsaw και ο αστυνόμος, χωρίς να το καταλάβει, θα βρεθεί μπλεγμένος στο σκοτεινό παιχνίδι ενός σαδιστή δολοφόνου.

Πρωταγωνιστούν οι Κρις Ροκ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο Ντάρεν Λιν Μπούσμαν.

Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά (Space Jam: A New Legacy)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η ομάδα των Τιούνς έχουν μία μόνο ευκαιρία να κερδίσουν το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής τους. Δείτε τους να παίζουν στο γήπεδο εναντίον της ομάδας εξωγήινων.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και παγκόσμιο είδωλο, ΛεΜπρόν Τζέιμς μάς ταξιδεύει σε μία επική περιπέτεια μαζί με τον αειθαλή Μπαγκς Μπάνι στην ταινία Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά, που αποτελεί μία μίξη κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης σε σκηνοθεσία του Μάλκολμ Ντ. Λι.

Όταν ο ΛεΜπρόν και ο γιος του Ντομ, παγιδευτούν σε ένα ψηφιακό διάστημα από ένα κακόβουλο μέσο τεχνητής νοημοσύνης, ο ΛεΜπρόν θα πρέπει να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο σπίτι, εφόσον ηγηθεί των Μπαγκς, Λόλα Μπάνι και μίας ομάδας άκρως ανυπάκουων Looney Tunes, ώστε να νικήσουν τους αντίπαλους ψηφιακούς πρωταθλητές τεχνητής νοημοσύνης: μία πανίσχυρη ομάδα επαγγελματιών αστέρων του μπάσκετ που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί.

Στο παιχνίδι των Tunes VS Goons βρίσκεται το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής του, καθώς θα επαναπροσδιοριστεί το δέσιμο του ΛεΜπρόν με τον γιο του και θα πέσει φως στη δύναμη του να είσαι ο εαυτός σου.

Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν (Rifkin’s Festival)

Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν στους ελληνικούς κινηματογράφους από σήμερα.

Ο διανοούμενος Μορτ Ρίφκιν (Γουάλας Σον) συνοδεύει τη σύζυγο του Σου (Τζίνα Γκέρσον) στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ανησυχώντας για το ξεμυάλισμα της με τον νεαρό σκηνοθέτης Φιλίπ (Λουί Γκαρέλ).

Στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Μορτ ελπίζει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα δώσει σπίθα στο πρώτο του υπερφιλόδοξο μυθιστόρημα. Όσο η Σου ασχολείται παθιασμένα με τον γοητευτικό Φιλίπ, ο Μορτ συναντά τη γλυκιά Δρ. Ρόχας (Ελένα Ανάγια) και κάτι μέσα του αλλάζει. Μία διάθεση αναθεώρησης της ζωής μέσα από τη δύναμη του κλασικού σινεμά αναζωπυρώνει την ελπίδα του Μορτ για το μέλλον.

Η Αιώνια Κάθαρση (The Forever Purge)

Με αφετηρία τη μεγάλη επιτυχία «Κάθαρση: Η Αρχή» το 2018, η διαβόητη σειρά ταινιών τρόμου του στούντιο Blumhouse επεκτείνεται σε νέα εδάφη, καθώς τα μέλη μιας σέκτας δεν αρκούνται πλέον σε μία μόνο ετήσια βραδιά αναρχίας και φόνου, και αποφασίζουν να καταλάβουν όλη την Αμερική μέσα από μια ατέλειωτη εκστρατεία χάους και σφαγής. Κανείς δεν είναι ασφαλής.

Η Αντέλα (Άνα ντε λα Ρεγκέρα) και ο σύζυγος της Χουάν (Τενότς Χουέρτα) ζουν στο Τέξας όπου ο Χουάν εργάζεται στο ράντσο της πλούσιας οικογένειας Τάκερ. Ο Χουάν εντυπωσιάζει τον πατριάρχη της οικογένειας, τον Κέιλεμπ, (Γουίλ Πάτον), γεγονός που πυροδοτεί τον θυμό και την ζήλεια του γιου του Κέιλεμπ, Ντύλαν (Τζος Λούκας).

Το πρωινό μετά την Κάθαρση, μια συμμορία μασκοφόρων επιτίθεται στην οικογένεια Τάκερ —συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Ντύλαν (Κάσιντι Φρίμαν), και της αδελφής του (Λίβεν Ράμπιν), αναγκάζοντας τις δύο οικογένειες να ενωθούν και να αντεπιτεθούν καθώς η χώρα βυθίζεται στο χάος και οι Ηνωμένες Πολιτείες γύρω τους αρχίζουν να αποσυντίθενται.

Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό

Η ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, απέσπασε τον Νοέμβριο του 2020, το μεγάλο ειδικό βραβείο του Raindance, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ανεξάρτητων ταινιών της Μεγάλης Βρετανίας. Το φιλμ συγκεντρώνει ένα πλούσιο καστ με ηθοποιούς όπως οι: Ιωάννα Παππά, Βίκυ Παπαδοπούλου, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Όμηρος Πουλάκης, Γιάννης Οικονομίδης, Γιώργος Φουρτούνης, κ.ά.

Ο Άρης είναι ένα πετυχημένο στέλεχος μίας μεγάλης εταιρίας. Η ζωή του θα αλλάξει για τα καλά όταν μάθει πως είναι φορέας ενός σεξουαλικώς μεταδιδόμενου ιού, ο οποίος είναι θανατηφόρος μόνο για τις γυναίκες. Ο Άρης όμως είναι και η μοναδική ελπίδα για τη δημιουργία ενός εμβολίου. Αρκεί να βρει ποια από τις πρώην συντρόφους του του μετέδωσε τον ιό αρχικά.

Ένας Γιος (Un Fils)

Μια ταινία του Τυνήσιου σκηνοθέτη Μεχντί Μπαρσάουι.

Ο 11χρονος Αζίζ τραυματίζεται σοβαρά σε τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια διακοπών με τους γονείς του. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό αποκαλύπτεται, καθώς ένας αγώνας με το χρόνο ξεκινά για την εύρεση του κατάλληλου δότη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ