Ιωάννα Μαλέσκου: “Αισθάνθηκα αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη”

Μιλώντας στην εκπομπή της “Love it”, η γνωστή παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, περιέγραψε, εχθές, Τετάρτη, 17/02, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από την επέλαση της κακοκαιρίας “Μήδειας”, που έπληξε την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας την 16η Φεβρουαρίου. Η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη της εκπομπής της, εχθές το μεσημέρι, εξομολογήθηκε πώς η ίδια βίωσε το γεγονός την Τρίτη, 16/02.

Υπενθυμίζουμε ότι, προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετώπισαν δεκάδες περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας, καθώς και άλλες περιοχές της Ελλάδας, από το βράδυ της Τρίτης (16/2). Η πλειονότητα των διακοπών ρεύματων που σημειώθηκαν οφείλονται, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, σε ζημιές στο Δίκτυο εξαιτίας της πτώσης δέντρων που υποχωρούσαν υπό το βάρος του χιονιού. Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετώπισαν και τα βόρεια προάστια της Αθήνας, στα οποία, σύμφωνα με τις αρμόδιες πηγές, περισσότερα από 600 δέντρα είχαν πέσει στο δίκτυο της ΔΕΗ.

“Θα καθίσω γιατί έχω πολλά να πω” είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη της εκπομπής της “Love it”, εχθές το μεσημέρι, και προσέθεσε: “Χθες ήταν για μένα μια πολύ κακή μέρα, την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Όχι μόνο για μένα και για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις ρεύμα, θέρμανση και ζεστό νερό. Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και αρκετός κόσμος, να μείνουμε σε ξενοδοχείο και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι, με τα κινητά, παγωμένοι, να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Πέρασα έναν γολγοθά”.

“Δεν φανταζόμουν ότι ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να έρθω στο στούντιο, η μέρα μου και η νύχτα μου θα κυλούσε με τέτοιον τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη”, εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μαλέσκου.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here