Ομορφιά: Ένα μασάζ ματιών 30 δευτερολέπτων

Άγχος, έλλειψη ύπνου και πολλές ώρες εργασίας μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή είναι οι συνηθέστεροι λόγοι που ορισμένοι άνθρωποι εμφανίζουν έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Ενώ η αποσύνδεση από τον υπολογιστή και ο επαρκής ύπνος θα ήταν η ιδανική θεραπεία των μαύρων κύκλων, συχνά αυτό δεν είναι δυνατό. Εδώ θα βρείτε, ποιο είναι το αμέσως επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αναζωογονήσετε τα κουρασμένα σας μάτια.

Ένα μασάζ ματιών 30 δευτερολέπτων!

Ένα μασάζ ματιών 30 μόλις δευτερολέπτων μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα πρησμένα μάτια και τους μαύρους κύκλους. Πώς θα το κάνετε; Χρησιμοποιώντας απαλές κινήσεις κτυπήματος με το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σας, κάντε έναν κύκλο γύρω από τα μάτια σας. Το χτύπημα ενεργοποιεί και διευκολύνει τη ροή του αίματος στην περιοχή. Πηγαίνετε προς τα έξω κατά μήκος των φρυδιών σας και μετά προς τα μέσα κατά μήκος της κορυφής των ζυγωματικών σας προς τη γέφυρα της μύτης σας. Κάντε κύκλους γύρω από τα μάτια σας τρεις φορές.

Στη συνέχεια, με τα μεσαία δάχτυλά σας, πιέστε σταθερά προς τα πάνω στα σημεία πίεσης ακριβώς κάτω από το οστό του φρυδιού και στις δύο πλευρές της μύτης σας από όπου πρέπει να ξεκινούν τα φρύδια σας. Στη συνέχεια πιέστε σταθερά προς τα μέσα προς τη μύτη σας, πάνω από τη γέφυρα, δίπλα στους δακρυϊκούς αγωγούς. Κάντε μασάζ στους κροτάφους σας με το δείκτη και τα μεσαία δάχτυλά σας για να τελειώσετε.

Το σπουδαίο πράγμα για αυτό το μασάζ είναι ότι μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς να χαλάτε το μακιγιάζ σας πάρα πολύ. Βεβαιωθείτε ότι δεν σέρνετε τα δάχτυλά σας κατά μήκος του ευαίσθητου δέρματος κοντά στα μάτια σας προκειμένου να αποφύγετε να το τραυματίσετε. Για μια επιπλέον χαλαρωτική εμπειρία, κάντε το με μια κρύα κρέμα ματιών. Ή αν προτιμάτε πιο φυσικές λύσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φυσικό συστατικό όπως για παράδειγμα πατάτα ή αγγούρι για να αναζωογονήσετε την περιοχή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here