Demi Moore: To tour στα ελληνικά νησιά και τα μπικίνι που λανσάρει [pics, vid]


Τις καλοκαιρινές τις διακοπές στην Ελλάδα απολαμβάνει η διάσημη πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ, η Demi Moore, της οποίας πρώτος σταθμός στην Ελλάδα ήταν το μαγευτικό νησί της Κρήτης. Αφορμή η βάπτιση του τρίτου παιδιού της οικογένειας του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου, το οποίο βάφτισε η ίδια.

Πριν από λίγες ημέρες, η 58χρονη Demi Moore έκανε μία στάση στην Αθήνα, για να ψωνίσει καλοκαιρινά outfits από γνωστό ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών, ενώ αργότερα ταξίδεψε παρέα με την κόρη της Rumer Willis – 32 ετών – μέχρι τη Σαντορίνη.

Μάλιστα η ίδια αναρτά φωτογραφίες της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram όπου ποζάρει με μαγιό και φόντο την ελληνική θάλασσα.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Demi Moore με την Rumer Willis από το νησί της Σαντορίνης:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Μάλιστα εχθές η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της μπροστά στον καθρέφτη όπου φορά ένα μαύρο μπικίνι εταιρείας της οποίας είναι μέτοχος. Πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει τη νέα καμπάνια του brand στο προσωπικό της προφίλ, όπου ποζάρει μαζί με τις τρεις κόρες της.

Δείτε την photo της 58χρονης Demi Moore με μπικίνι εδώ:

Η πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ έκανε στάση και στο νησί των ανέμων μαζί με την κόρη της και τα δύο της σκυλάκια με τα οποία έπαιζε στην παραλία που απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα. Μαζί με μαμά και κόρη ήταν και μια φίλη των γυναικών.

Δείτε αποσπάσματα από τις διακοπές της Demi Moore στη Μύκονο στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ