Κορονοϊός: Εργαζόμενοι σε νοσοκομεία της Πάτρας ψάχνουν «παραθυράκια» για να μην εμβολιαστούν


Κάποιοι υγειονομικοί δηλώνουν πως δεν έχουν επαρκή ενημέρωση για τα εμβόλια ενώ κάποιοι άλλοι είναι απόλυτοι πως δεν θέλουν να το κάνουν.

Ο πρόεδρος του σωματείου «Ιπποκράτης» και ειδικός σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ Κώστας Πετρόπουλος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, μετά την ανακοίνωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού εκτός των άλλων και των υγειονομικών.

Ο κ. Πετρόπουλος γίνεται ήδη δέκτης παραπόνων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του, αρκετοί είναι οι εργαζόμενοι και στο νοσοκομείο ο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας που επισπεύδουν διαδικασίες για να συνταξιοδοτηθούν.

Κάποιοι δηλώνουν πως δεν έχουν επαρκή ενημέρωση για τα εμβόλια ενώ κάποιοι άλλοι είναι απόλυτοι πως δεν θέλουν να το κάνουν.

Πηγή: thebest.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι παραθυρακια και χαζα,ο νομος[οχι αυτον που ψηφισαν οι αλητες λιγο πριν την πανδημια]λεει οχι στον υποχρεωτικο εμβολιασμο [Ε.Ε. 2361/2021].Ακομη και να βγει καποια πουλημενη σβουνια στυλ Μανιτακη,δεν μπορει ουτε Συνταγματικα,εφ’οσον δεν μπορει να τεκμηριωσει οτι ο εμβολιασμενος ειναι ακινδυνος απεναντι στον ασθενη[ισα ισα που και ο εμβολιασμενος και ο ανεμβολιαστος ειναι στην ιδια βαθμιδα,+ -,επικινδυνοτητας.Στα νοσοκομεια ειστε τοσο δυσκολο να το καταλαβετε;Και οι νομικοι σας δεν το ψαχνουν;]

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ