Ηλιούπολη: «Τη βρήκαμε να κλαίει» – Η κατάθεση του αστυνομικού που είδε πρώτος την 19χρονη


Κατάθεση του άντρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασε πρώτος μαζί με τρεις ακόμα αστυνομικούς στην Ηλιούπολη για να σώσει την 19χρονη, που δραπέτευσε από το διαμέρισμα του 39χρονου αστυνομικού, περιλαμβάνεται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης

Ο αστυνομικός μίλησε με την 19χρονη, η οποία του περιέγραψε ότι ο 39χρονος την είχε απειλήσει ακόμα και με όπλο. Το θύμα είπε επίσης στον άντρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι ήταν κλειδωμένη στην κουζίνα.

Αναλυτικά η κατάθεση του αστυνομικού:

«Περί ώρα 13.30 μας έδωσε εντολή το Κέντρο της Άμεσης Δράσης να μεταβούμε στην οδό Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη, καθότι άντρας είχε χειροδικήσει στη γυναίκα, σύντροφο του απειλώντας την ταυτόχρονα και με όπλο που έφερε μαζί του, ζητώντας μας ταυτόχρονα να επικοινωνήσουμε μαζί του τηλεφωνικά.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης μας ενημερώσανε ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι αστυνομικός.

Φτάνοντας στην οδό Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη δεν εντοπίσαμε κάποιο πρόσωπο και συνεχίσαμε να κάνουμε έρευνα επί της συγκεκριμένης οδού για τον εντοπισμό της παθούσας. Διερχόμενοι από την οδό Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη εντοπίσαμε στην πυλωτή της υφιστάμενης πολυκατοικίας, να βρίσκονται δύο γυναίκες και η μία εξ αυτών να κλαίει.

Άμεσα κινηθήκαμε προς το μέρος τους και τις ρωτήσαμε αν είχαν καλέσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο ξυλοδαρμού και απειλή όπλου.

Τότε η γυναίκα που έκλαιγε μας αποκρίθηκε πως αυτή είναι το θύμα του ξυλοδαρμού και πως η κοπέλα δίπλα της ήταν εκεί για να τη βοηθήσει.

Όταν τη ρωτήσαμε τι είχε συμβεί μας απάντησε ότι τον τελευταίο μήνα συζεί με έναν άντρα που είναι αστυνομικός.

Επειδή την εξανάγκαζε στο διάστημα που συζούσαν να εκδίδεται επ’ αμοιβή με αγνώστους σε διάφορα ξενοδοχεία, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί, σήμερα μόλις του είπε ότι δε θέλει να συνεχίσει να το κάνει αυτό, εκείνος νευρίασε, άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα, απειλώντας την ταυτόχρονα με το όπλο που είχε μαζί του, ενώ στη συνέχεια την κλείδωσε στην κουζίνα. Η ίδια τόνισε πως το συγκεκριμένο όπλο που είχε μαζί του το έχει παράνομα, καθότι το νόμιμο όπλο του το είχε αφαιρέσει η υπηρεσία του και πως πουλάει και ναρκωτικές ουσίες. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έψαξε και κατάφερε να βρει κάποια κλειδιά του σπιτιού, με τα οποία ξεκλείδωσε την πόρτα της κουζίνας και βγήκε έξω στο δρόμο και άρχισε να τρέχει και να κλαίει. Τότε την είδε μία κοπέλα που εργάζεται σε καφετέρια, η οποία έτρεξε προς το μέρος της και αφού της είπε τι είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία.

Στη συνέχεια, κινηθήκαμε επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου για να εντοπίσουμε τον δράστη. Φτάνοντας στην συγκεκριμένη οδό βρήκαμε την κεντρική πόρτα εισόδου του σπιτιού ανοιχτή και μέσα να βρίσκεται ένας άντρας και μία γυναίκα.

Σε ερώτηση μας αν έχει εμπλακεί σε επεισόδιο με κάποια γυναίκα αυτός μας απάντησε καταφατικά, λέγοντας μας πως η γυναίκα δίπλα του ήταν η μητέρα της κοπέλας.

Του ζητήσαμε να βγούνε έξω από το σπίτι και να μας ακολουθήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ