Πέτρος Φιλιππίδης: Η έπαρση και η απαξιωτική συμπεριφορά προς σπουδαστές

Συγκεκριμένα, νέο ρεπορτάζ από την εφημερίδα Real News κάνει λίγο για ανάγωγες συμπεριφορές και εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε σπουδαστές, οι οποίοι οδήγησαν τη διεύθυνση πολύ γνωστής δραματικής σχολής να διώξει, πριν από επτά χρόνια, τον έως τότε καθηγητή της Πέτρο Φιλιππίδη από το δυναμικό της και σε αντίθεση με τις άλλες σχολές, που ίσως επέλεγαν να συγκαλύψουν το γεγονός προκειμένου να κρατήσουν έναν δημοφιλή καθηγητή στο δυναμικό τους, η δραματική σχολή «Ίασμος» απέδειξε έμπρακτα, όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη*, ότι στηρίζει πάνω από όλα τους σπουδαστές της.

Όπως ακούγεται, σε μια από τις συχνές «εκρήξεις» του γνωστού ηθοποιού, μπροστά σε όλη την τάξη, προσέβαλλε έναν μαθητή λέγοντάς του: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ». Αυτή ήταν και η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο σπουδαστής απευθύνθηκε κλαίγοντας στη διεύθυνση της σχολής και εκείνη πήρε την απόφαση να λήξει η συνεργασία τους, αφού ανάλογα παράπονα είχαν διατυπωθεί αρκετές φορές.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, όπου αντιμετωπίζει -όπως φαίνεται- κρίσεις πανικού, την ώρα που η αποκαθήλωση του ιδίου και συναδέλφων τους συνεχίζονται ζητώντας όλο και πιο έντονα την δικαίωση των θυμάτων, ο κόσμος. Να θυμίσουμε ότι ο Φιλιππίδης έχασε τον ρόλο του από σειρά της Ερτ “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”, όπως επίσης και την πολυετή συνεργασία με το θέατρο Μουσούρη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here