Νοστράδαμος: Αυτές είναι οι καταστροφές που… έρχονται – Θα επαληθευτεί;

Μπορεί ο πλανήτης να δίνει μάχη με την πανδημία του κορονοϊού ωστόσο σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου, τα χειρότερα… έρχονται!

Η ανθρωπότητα και γενικά όλος ο πλανήτης δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό με την ελπίδα να τελειώνει γρήγορα ο εφιάλτης, ωστόσο αρκετοί λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας «έσκαψαν» στην ιστορία για να ανακαλύψουν προφητείες του Νοστράδαμου για να δουν τι… έρχεται!

Αρχικά να σημειώσουμε πως κάθε πρόβλεψη του Νοστράδαμου δεν έχει επιβεβαιωθεί, μιας και οι περισσότερες δεν είναι σαφείς οπότε επιδέχονται δεκάδων ερμηνειών.

Πριν λίγες ημέρες είχαν αποκαλυφθεί οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021, όπου οι αναλυτές του Γάλλου μελλοντολόγου και αποκρυφιστή έκαναν λόγο για εμφάνιση ζόμπι!

Ένα νέο ντοκιμαντέρ από το Discovery, αποφάσισε, ωστόσο, να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να παρουσιάσει τις επόμενες καταστροφές που θα αντικρίσει η ανθρωπότητα, πάντα με βάση τις προβλέψεις του Νοστράδαμου.

Να σημειώσουμε πως μέχρι το έτος 3793, εκκρεμούν κατά το Νοστράδαμο 942 προφητείες…

O σεισμός-τέρας

Πρώτη και κυριότερη πρόβλεψη για τα επερχόμενα δεινά της ανθρωπότητας είναι ένας τεράστιος σεισμός στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο «η γη θα τρέμει για αρκετές νύχτες σε ένα γεμάτο θέατρο». Οι αναλυτές έχουν ξεκαθαρίσει πως μιλάει για το Χόλυγουντ, όταν αναφέρετε στο «θέατρο».

Εμείς απλά να σημειώσουμε πως υπάρχει στην Καλιφόρνια το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα…

O τρίτος Αντίχριστος

Η μορφή του Αντίχριστου περιγράφεται στην Βίβλο ως ο έκπτωτος άγγελος, ο οποίος αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον Θεό στο Φως, αρνούμενος να τον υπηρετήσει.

Κατά το Νοστράδαμο, ο Αντίχριστος δεν είναι άλλος από πολεμοχαρείς ηγέτες της ανθρωπότητας. Οι μελετητές έχουν εντοπίσει τους δυο, τον Χίτλερ και τον Ναπολέων, ωστόσο αναμένεται ο τρίτος.

Σε βάθος χρόνου, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, μιλάμε για μια περίοδο στα επόμενα 10 ή 20 χρόνια από τώρα.

Εκρήξεις ηφαιστείων

Επιστρέφουμε στα κατακλυσμιαία events στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς μετά από το σεισμό και το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, υπάρχει και το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο του πλανήτη, το Γέλοουστοουν.

Ο Νοστράδαμος αναφέρει πως ένα τεράστιο ηφαίστειο θα εκραγεί στις 45 μοίρες γεωγραφικού πλάτους και όπως πολύ καλά καταλάβατε, το Γέλοουστοουν βρίσκεται στις 45 μοίρες.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Εδώ η κατάσταση περιπλέκεται. Ο Νοστράδαμος έχει αναφέρει για μια τεράστια πλημμύρα στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία θα βυθίσει σχεδόν τη χώρα.

Η συνέχεια όμως είναι λίγο περίεργη. Αναφέρει πως οι Αύσονες θα εισβάλουν στην Μεγάλη Βρετανία, κάτι που μάλλον δεν έχει μεγάλη τύχη να συμβεί μιας και οι Αύσονες ήταν αρχαίος λαός στη Νότια Ιταλία.

Σε κάθε περίπτωση, κανένας επιστημονικός κλάδος δεν επιδέχεται τις προβλέψεις του Νοστράδαμου, οι οποίες είναι εξαιρετικές ιστορίες για την παρέα, παρά για προβληματισμό για τον μέλλον…


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here