Μοίρα ή τύχη: Μήπως τελικά είναι θέμα επιλογής

Δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι το πεπρωμένο είναι κάτι αδρανές, ακίνητο. Δεν πρέπει να είμαστε θύματα αρχαίων πεποιθήσεων που κατηγορούν μεγάλες και παντοδύναμες θεότητες για ό, τι συμβαίνει σε εμάς. Δεν υπάρχει τεράστια δύναμη που να αποφασίζει για εμάς. Είναι η καρδιά μας που ακολουθεί τα μονοπάτια που ακολουθούν, και τα πόδια μας προχωρούν κατά μήκος αυτών.

Είναι αλήθεια ότι κατά τη γέννηση, όλοι έχουμε μια σειρά από χαρτιά με τα οποία πρέπει να παίξουμε . Μπορεί να έχετε δει το φως στο στήθος μιας πλούσιας και πλούσιας οικογένειας. Είναι επίσης πιθανό ότι η παράδοσή σας πραγματοποιήθηκε σε πολύ χειρότερες συνθήκες. Ωστόσο, αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο ή λόγο για να συμμορφωθείτε και να παρασυρθείτε από τις περιστάσεις. Ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο έχετε μεγαλώσει και ζήσετε, είστε ο μοναδικός ιδιοκτήτης του πεπρωμένου σας. Τα φύλλα που έχουν πέσει στα χέρια σας από τύχη έχουν άσους, βασιλιάδες και ιππότες. Ποτέ μην εγκαταλείπετε αυτό που νομίζετε ότι είναι ακίνητο, γιατί τότε μπορείτε να καταλήξετε σε μια σκληρή, βαρετή και θλιβερή ζωή.

Στις καρδιές μας και στις προσωπικές μας ικανότητες υπάρχει αρκετή δύναμη για να αρνηθούμε ένα πεπρωμένο που δεν μας αρέσει και που μας κάνει δυσαρεστημένους. Πρέπει πάντα να βρούμε την ενέργεια μέσα στον καθένα μας για να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε το μέλλον με ελπίδα και ενθουσιασμό. Είμαστε οι μόνοι ιδιοκτήτες του πεπρωμένου μας. Αποφασίζουμε τι θέλουμε να κάνουμε με τη ζωή μας, τον κόσμο μας και το περιβάλλον μας. Η ζωή είναι ένα όμορφο δώρο που μας έχει δοθεί . Και μόνο η ψυχή μας, η καρδιά μας και οι σκέψεις μας εξαρτώνται από το τι να κάνουμε με αυτό. Ο χρόνος που μας δίνεται είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε, κάνοντας τον κόσμο γύρω μας όμορφο, όμορφο και γοητευτικό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here