Φολέγανδρος: Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία – Ο μώλωπας και οι φωνές για βοήθεια


Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο «φως» για την άγρια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά έφερε μώλωπα στο μάτι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στη σορό της κοπέλας ώστε ο ιατροδικαστής να συντάξει την έκθεση που θα καταθέσει στις Αρχές.

Η κοπέλα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, όταν βγήκε από το όχημα και πριν τη ρίξει ο 30χρονος στα βράχια, φώναζε δυνατά βοήθεια, με αποτέλεσμα εκείνος να νιώσει «προσβεβλημένος».

Παράλληλα, το πρωί της Δευτέρας (19/7) ο δράστης ζήτησε ιατρική περίθαλψη για το πόδι του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών στο κέντρο υγείας του νησιού.

Μάλιστα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η νεαρή δεν κοιτούσε το GPS με αποτέλεσμα να χαθούν και να καυγαδίσουν. Έτσι, το όχημα βγήκε εκτός πορείας και έπειτα την έσπρωξε στα βράχια, ενώ υποστήριξε ότι κατέβηκε και αυτός για να τη βοηθήσει και τη βρήκε νεκρή.

Σημειώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 26χρονη Γαρυφαλλιά.

O καθ’ ομολογίαν δολοφόνος βρίσκεται στην εισαγγελία της Νάξου και την Τρίτη θα πάει στον ανακριτή.

Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής (16/7) και μία μέρα μετά συνελήφθη ο 30χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ