Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό» [βίντεο]

Ακόμη μία σοκαριστική αποκάλυψη για το χώρο του θεάματος έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδήμα, εξομολογήθηκε την πρόταση που της είχε κάνει μια συνάδελφός της και ένας σκηνοθέτης πριν από 15 χρόνια να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά.

Υπενθυμίζουμε ότι, πριν από λίγες μέρες, η κα Παπαδήμα είχε καταγγείλει ότι προ ετών υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη νεαρής ηλικίας, ο οποίος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γνωστή ηθοποιός, άσκησε σεξουαλική βία σε βάρος της. Η ίδια η κα Παπαδήμα είχε δηλώσει πως μετά από αυτό το περιστατικό είχε χρειαστεί να επισκεπτεί ειδικό ψυχικής υγείας και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή.

Μιλώντας εχθές, Κυριακή, 21/02, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδήμα, αποκάλυψε τα εξής:

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα, ‘είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος; από αυτόν να εξαρτάται αν θα μείνεις στη δουλεια;’».

Και συνέχισε η ηθοποιός: «Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά εγώ είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, ‘μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα’» κατέληξε.

Δείτε, αναλυτικά, όσα είπε η Δήμητρα Παπαδήμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Η Δήμητρα Παπαδήμα δηλώνει πρόθυμη να καταθέσει και στην εισαγγελεία.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here