Προσωρινά εκτός υπουργείου Πολιτισμού η Άννα Παναγιωταρέα – Λόγω προβλήματος υγείας

Η Άννα Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί, ενώ μετά την επέμβαση θα είναι αναγκαία η μακρά ανάρρωση

Εκτός του υπουργείου Πολιτισμού για αρκετό καιρό, αναμένεται να βρεθεί η Άννα Παναγιωταρέα λόγω ενός ατυχήματος που είχε και το οποίο επιδείνωσε ένα υπάρχον πρόβλημα που είχε, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Σημειώνεται ότι η Άννα Παναγιωταρέα διατελούσε μέχρι πρόσφατα, καθήκοντα, στενής συνεργάτιδας της υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί, ενώ μετά την επέμβαση θα είναι αναγκαία η μακρά ανάρρωση, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός ΥΠΠΟ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ατυχής χειρισμός»

Σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συνατκτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος, ο ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής.

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση «στηρίζει την κ. Μενδώνη», την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού. Ερωτηθείσα, δε, αν η κ. Μενδώνη χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here