Καιρός: Έρχεται μελτέμι στο Αιγαίο και ακολουθούν 38αρια – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


Την εκτίμησή του για το πώς θα κινηθεί ο καιρός μέχρι την επόμενη Τετάρτη παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου

Δροσιά με μελτέμι στο Αιγαίο προβλέπει για τις επόμενες ημέρες ο Σάκης Αρναούτογλου στην εκτίμησή του για την πρόγνωση του καιρού μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουλίου.

Όπως προβλέπει ο έμπειρος προγνώστης αρχικά αύριο, Τετάρτη 21 Ιουλίου θα υπάρχουν ξανά τοπικές μπόρες στα ορεινά τις θερμές ώρες.

Μπόρες προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου και για την Πέμπτη 22 Ιουλίου εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί στα ορεινά της Πελοποννήσου προσθέτοντας ότι την ίδια ημέρα θα ενισχυθεί και το μελτέμι στο Αιγαίο.

Ο καιρός κατά τον Σάκη Αρναούτογλου θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο και το 48ωρο της Παρασκευής (23/07) και του Σαββάτου (24/07) με πιθανές μπόρες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας και το ενισχυμένο μελτέμι να παραμένει στο Αιγαίο με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Η αλλαγή του καιρού και η άνοδος της θερμοκρασίας κατά την πρόγνωση Αρναούτογλου ξεκινά από την Κυριακή 25 Ιουλίου με ηλιοφάνεια και παρά την παρουσία του μελτεμιού.

Η αύξηση της θερμοκρασίας θα γίνε πιο αισθητή από την Τρίτη 27 Ιουλίου οπότε και θα φτάσει στους 36 βαθμούς Κελσίου ενώ ακόμα πιο έντονη θα είναι η ζέστη την Τετάρτη 28 Ιουλίου καθώς η ηλιοφάνεια θα συνεχίζεται και το μελτέμι πλέον θα είναι μέτριο στο Αιγαίο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου υπενθυμίζει, τέλος, ότι όσοι βρίσκονται στα παράκτια, τα νησιά και τα ορεινά θα πρέπει να υπολογίζουν και να αναμένουν 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτή που αναφέρεται στον πίνακα που ανήρτησε στο Facebook.

H πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουλίου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ