Στη Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας- Τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης και τα προβλήματα των επιχειρηματιών


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα βρεθεί στη Μύκονο την Πέμπτη.

Στη Μύκονο, όπου έχουν επιβληθεί και εξακολουθούν να ισχύουν έκτακτα περιοριστικά μέτρα μετά την αύξηση των κρουσμάτων σε τοπικό επίπεδο, θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο νησί των ανέμων την Πέμπτη, προκειμένου να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την επιβολή των περιορισμών στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση «χρεώνει» παταγώδη αποτυχία στο Μαξίμου, όχι μόνο στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας, αλλά και ειδικότερα στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης σε σχέση με τον τουρισμό.

Κραυγαλέα παραδείγματα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με το τοπικό lockdown στη Μύκονο αλλά και το γεγονός ότι τουρίστες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό έμειναν έξω από τα ελάχιστα για τις ανάγκες της χώρας (μόλις 40) ξενοδοχεία καραντίνας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, για ανύπαρκτο κράτος και παρωδία ελέγχων στα σύνορα και συνολικά για «εγκληματικά λάθη», που οφείλονται σε ανευθυνότητα της κυβέρνησης, στην ανεμελιά της, στην εγκληματική της αδιαφορία και στη σπουδή της μόνο για την επικοινωνία.

Υπενθυμίζεται, ότι από το πρωί του Σαββάτου 17/7 και ως τις 6 το πρωί της Δευτέρας 26/7 ισχύουν τα εξής:

1. Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

2. Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ