Εμβόλια COVID: Πώς να αναζητήσετε παρόχους και να βρείτε τη διαθεσιμότητα


Εμβόλια COVID: Βρείτε την πιο βολική τοποθεσία και τα διαθέσιμα ραντεβού στο Vaccines.gov Η Αμερική πλησιάζει το σημαντικό ορόσημο των 50% πλήρους εμβολιασμού COVID-19, και η εύρεση μιας δόσης εμβολίου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έδωσαν ευρέως διαθέσιμα εμβόλια τον Απρίλιο με το Ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Φαρμακείων Λιανικής να συνεργάζεται με σχεδόν δύο δωδεκάδες εθνικά φαρμακεία και ανεξάρτητα δίκτυα φαρμακείων. Τα εμβόλια διατίθενται στα CVS, Rite Aid και Walgreens, καθώς και σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των Kroger, Walmart και Albertsons.

Τα άτομα μπορούν να βρουν την πιο βολική τοποθεσία και τα διαθέσιμα ραντεβού χρησιμοποιώντας το ομοσπονδιακό εργαλείο στο Vaccines.gov. Η λήψη του εμβολίου είναι δωρεάν για όλους.

Το CDC σημειώνει επίσης έναν αριθμό διαθέσιμων πόρων για να βοηθήσει τους γονείς και τα άτομα να διαχειριστούν πώς μπορούν να κάνουν ένα εμβόλιο, όπως μεταφορά μέσω Uber και Lyft και φροντίδα παιδιών από το YMCA και το KinderCare.

Ορισμένες περιοχές παρέχουν εμβόλια σε ειδικές τοποθεσίες: Η Νέα Υόρκη έχει χρησιμοποιήσει το Jacob Javits Center για τη διανομή εμβολίων και μπορεί να βρεθεί σε ορισμένα ταξιδιωτικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικών σταθμών και των αεροδρομίων όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο και το LAX.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιστότοποι εμβολίων στα κέντρα ταξιδιού θα χρησιμοποιούν το εμβόλιο Johnson & Johnson, ώστε τα άτομα να μην χρειάζεται να επιστρέψουν για τη δεύτερη λήψη.

Οι βετεράνοι και οι οικογένειές τους μπορούν ακόμη και να εμβολιασθούν στο ιατρικό τους κέντρο.

Ωστόσο, τα εμβόλια ενδέχεται να μην είναι ευρέως διαθέσιμα σε τοπικά νοσοκομεία ή ιατρεία σε ορισμένες περιοχές, επομένως ο έλεγχος του ιστότοπου της κυβέρνησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ραντεβού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ