Χωρίς καμία υποστήριξη: Όταν κανείς δεν σε στηρίζει θυμήσου αυτά

Ακούγεται τρελό, έτσι; Μπορείτε να φανταστείτε την αντίδραση από τους φίλους και την οικογένειά κάποιου που ξεκινά ένα παράτολμο εγχείρημα. Η υποστήριξη ήταν δίπλα στο τίποτα, και οι άνθρωποι γενικά  δεν κατανοούν εύκολα τις ανάγκες των άλλων. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Μπορεί να μην έχετε κάνει κάτι τεράστιο, όπως να κάνετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας, αλλά ίσως έχετε προσφέρει μια διαφορετική άποψη και όλοι απλά διαφωνούν.

 

Θα περιμένατε περισσότερα από τους αγαπημένους σας. Ξέρω πόσο αποκαρδιωτικό μπορεί να είναι αυτό. Αναμένετε υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους ανθρώπους που θεωρείτε κοντινούς σας μόνο για να απορριφθούν εντελώς, να επικριθούν ή χειρότερα, να γελοιοποιηθούν. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καταπιείς όλο το “θόρυβο” γύρω σου. Νομίζω ότι καταλήγει στο να μαθαίνουμε πώς να μην νοιαζόμαστε τόσο πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι, και επίσης, αντιστρόφως, να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στο μυαλό τους.

Έχω βρει έναν μικρό οδηγό υπενθυμίσεων που ελπίζω να σας βοηθήσει να συνεχίσετε αν αισθάνεστε μόνοι.

  • Το πάθος σου είναι προτεραιότητα
  • Η ζωή είναι μικρή
  • Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις όλους στη ζωή
  • Άλλοι μπορεί να μην κατανοούν πλήρως
  • Μερικές φορές, οι άλλοι είναι ανασφαλείς
  • Όλα είναι δυνατά. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον με βεβαιότητα. Τα άτομα που δεν υποστηρίζουν μπορεί να ζωγραφίσετε μια ζοφερή εικόνα του τι πρόκειται να συμβεί αν κάνετε αυτό που θέλετε. Ούτε εσείς γνωρίζετε το μέλλον, αλλά θέλετε να ακούσετε τους άλλους αντί να πιστεύετε στον εαυτό σας; Μην αφήνετε τους άλλους να γίνουν η αλήθεια σας και να σας περιορίσετε από το να δημιουργήσετε αυτό που θέλετε στη ζωή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here