The Chair: Όσα γνωρίζουμε για τη νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones


Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς που θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Αύγουστο.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones «ξαναχτυπούν» με το The Chair (H Πρόεδρος), μια νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει στο Netflix και όπως μπορεί να υποθέσει κανείς, είναι εντελώς διαφορετική από το επικό χιτ του HBO.

Πρόκειται για μια σατιρική, κωμική μίνι σειρά με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Ο που οι περισσότεροι γνωρίσαμε ως Cristina Young στο Grey’s Anatomy και έπειτα είδαμε στο Killing Eve.

Το The Chair θα αποτελείται από έξι ημίωρα επεισόδια και είναι το πρώτο πρότζεκτ που παρουσιάζουν οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας του με τον «γίγαντα του streaming».

Η ιστορία διαδραματίζεται στο πανεπιστήμιο Pembroke και συγκεκριμένα στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας με πρόεδρο την Dr. Ji-Yoon Kim που υποδύεται η Σάντρα Ο. H Kim είναι η πρώτη γυναίκα και μάλιστα μη ευρωπαϊκής καταγωγής που αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση και πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες δυσκολίες και προκλήσεις.

Πρωταγωνιστούν οι: Σάντρα Ο, Τζέι Ντουπλάς, Χόλαντ Τέιλορ, Μπομπ Μπάλαμπαν, Νάνα Μένσα, Ντέιβιντ Μορς και Έβερλι Καργκανίλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix.

Το The Chair θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 20 Αυγούστου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ