Ο Έρικ Κλάπτον θα μποϊκοτάρει τις συναυλίες με πιστοποιητικό εμβολιασμού


Ο Έρικ Κλάπτον ξεκαθαρίζει πως δεν θα δεχτεί τον διαχωρισμό του κοινού των συναυλιών του.

O Έρικ Κλάπτον με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παίξει σε συναυλίες που ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Ο βετεράνος της ροκ αρκετές φορές έχει εκφράσει δημόσια την προσωπική του άποψη για όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως τα lockdowns, τα περιοριστικά μέτρα και τους εμβολιασμούς. Επιπλέον, τον Δεκέμβριο με τον Βαν Μόρισον κυκλοφόρησαν το Stand and Deliver, ένα τραγούδι κατά του lockdown.

Σε συνέχεια λοιπόν των πρόσφατων ανακοινώσεων της βρετανικής κυβέρνησης που μεταξύ άλλων ορίζουν την είσοδο σε κλαμπ και άλλες μαζικές εκδηλώσεις μόνο με αποδεικτικό εμβολιασμού από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Κλάπτον εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας:

«Ανακοινώνω ότι δεν πρόκειται να παίξω σε καμία σκηνή που κάνει διακρίσεις στο κοινό. Εάν δεν υπάρχει πρόβλεψη για να παρευρεθούν όλοι οι άνθρωποι, διατηρώ το δικαίωμα να ακυρώσω την παράσταση».

Παράλληλα, την ώρα που ο Κλάπτον παίρνει τις αποστάσεις του από τον τρόπο που διαχειρίζεται η βρετανική κυβέρνηση την πανδημία του κορονοϊού, πλήθος άλλων καλλιτεχνών, έχουν ήδη ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και ενθαρρύνουν το κοινό να κάνει το ίδιο. Οι Μόργκαν Φρίμαν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Άλις Κούπερ, Έλτον Τζον, Όζι Όσμπορν, Μπρίτνεϊ Σπίαρς και άλλοι προτρέπουν το κοινό να κάνει ό,τι χρειάζεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ