Φολέγανδρος : Στο ψυχιατρείο θα οδηγηθεί ο δολοφόνος της Γαρυφαλιάς


Ο Γιάννης Βλάχος, είναι συνήγορος του 30χρόνου που ομολόγησε ότι σκότωσε την 26 χρόνη Γαρυφαλλιά στο νησί της Φολέγανδρου που είχαν πάει για διακοπές

Ο συνήγορος του αποφάσισε να παραχωρήσει μία συνέντευξη και να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα υποστήριξε ο δράστης ότι συνέβησαν την ημέρα του φόνου.

Σύμφωνα με τα λόγια του συνήγορου, ο 30 χρόνος δράστης θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στις φυλακές και από εκεί θα φύγει και θα πάει στο ψυχιατρείο. Ακόμα τόνισε ότι το ψυχιατρείο ανήκει στο τμήμα των φυλακών και ότι θα τον πάνε εκεί για να υπάρχει και η κατάλληλη φύλαξη.

Όσα είπε για τον 30χρονο

  • Ο συνήγορός του 30 χρόνου μίλησε και για το πως θυμάται ο ίδιος την ημέρα που έγινε το φονικό. «οι δυσκολίες που έχει λόγω της υποκείμενης ασθένειας, τον οδήγησαν στο να προσπαθεί να συνθέσει ο ίδιος τα κομμάτια της πραγματικότητας στο μυαλό του. Αυτό του έχει συμβεί και στο παρελθόν».

Ο συνήγορος απαντάει στο ερώτημα αν υπάρχει εν βρασμός ψυχής

  • «Δεν έχουμε βρασμό ψυχής.Εμείς λέμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ψυχασθενής. Είναι διαγνωσμένο το 2015 αυτό. Και υπήρξαν και άλλες διαγνώσεις και θεραπείες που ξεκίνησαν και διακόπηκαν. Δεν μπορώ να πω αν η ασθένειά του έπαιξε κάποιο ρόλο στο έγκλημα. Αυτό θα το πουν οι ειδικοί», κατέληξε ο κ. Βλάχος.

Οι κινήσεις των συνηγόρων

  • Οι συνήγοροι του 30χρόνου, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος καταθέσαν την γνωμάτευση που αποδεικνύει ότι είναι ψυχικά ασθενής από το 2015.

Τι δήλωσε ο Κ. Αλέξης Κούγιας

Απο την άλλη πλευρά ο Αλέξης Κούγιας, που είναι συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς δηλώνει ότι :Ο κατηγορούμενος «τα έχει τετρακόσια» και προσθέτει: «Ο ισχυρισμός περί διπολισμού δεν μπορεί να δώσει καμία υπερασπιστική δυνατότητα γιατί ακόμη και αν είχαμε μια βαριά ψύχωση, όπως σχιζοφρένεια, και κάποιος ήταν στο στάδιο της μανίας, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι η εγκληματική πράξη έγινε κατά το στάδιο της μανίας».

Ακολουθεί βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ