Σον Πεν: Aυτός είναι ο λόγος που αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα του «Gaslit»


Ο Σον Πεν δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σετ αν δεν εμβολιαστούν όλοι όσοι είναι στη σειρά.

O Σον Πεν αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα του Gaslit, αν δεν εμβολιαστούν όλοι οι συντελεστές που εμπλέκονται με το πρότζεκτ.

Η νέα δραματική σειρά που ασχολείται με το σκάνδαλο Watergate, αυτό τον καιρό κάνει γυρίσματα στο Λος Άντζελες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη βρίσκεται σε συναγερμό καθώς τα θετικά κρούσματα στον Covid-19 παρουσιάζουν δραματική αύξηση λόγω της μετάλλαξης Δέλτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο γνωστός ηθοποιός πιέζει την παραγωγή ώστε να υποχρεώσει όλους τους συντελεστές να εμβολιαστούν. Μάλιστα ο ίδιος, εκτός από πλήρως εμβολιασμένος, είναι διατεθιμένος να καλύψει το κόστος του εμβολιασμού μέσω του Core, της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που έχει ιδρύσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για τα μέλη της ζώνης Α. Δηλαδή τους ηθοποιούς και όσους έρχονται σε άμεση επαφή μαζί τους. Ο Πεν επιμένει πως το μέτρο πρέπει να επεκταθεί και στις υπόλοιπες ζώνες, δηλαδή σε όλους όσους εμπλέκονται με τη συγκεκριμένη σειρά.

Σε περίπτωση που ο Πεν δεν επιστρέψει στα γυρίσματα, η σειρά θα βρεθεί αντιμέτωπη με μεγάλες καθυστερήσεις στον προγραμματισμό της, γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στους παραγωγούς.

Στο Gaslit πρωταγωνιστούν ακόμα οι Τζούλια Ρόμπερτς, Νταν Στίβενς και Μπέτι Γκίλπιν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ