Έλενα Τζώρτζη για Φιλιππίδη: Άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου για τον γλίτσα

Για τη δική της προσωπική εμπειρία από τη συνεργασία της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε η ηθοποιός, Έλενα Τζώρτζη στον προσωπικό της λογαρισμό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Συγκεκριμένα, η κα Τζώρτζη κατέδειξε τον κ. Φιλιππίδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Η ανάρτηση της Έλενας Τζώρτζη κατά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη ήρθε εχθές (25/02) μετά τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ψάλτου για τη δική του εμπειρία από τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα ο κ. Ψάλτου, δια του δικηγόρου του, αποκάλυψε χθες ότι επί δυο χρόνια που συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση “Φον Δημητράκης”, έτρωγε ξύλο από τον γνωστό πρωταγωνιστή.

Η Έλενα Τζώρτζη, αφού ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με την καταγγελία του δικηγόρου του Δ. Ψάλτου για άσκηση βίας από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, περιέγραψε τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία τους.

Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Facebook η Ελενα Τζώρτζη, έγραψε τα εξής: «Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζί, από την ανάγνωση μέχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση, όποτε μιλούσα, με πολλή έμφαση, έκανε πως αυτός μαδάει το πουλί του δείχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό. Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιός ήμουνα για να μαδάει το μ@@@@ του», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Ελενα Τζώρτζη στη συνέχεια της ανάρτησής της ανέφερε ότι όταν είπε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δεν θα τον ακολουθήσει «στην παράνοιά του», εκείνος έβαλε τα κλάματα, την πήρε αγκαλιά και της ζήτησε συγγνώμη. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός, στη συνέχεια, ο Πέτρος Φιλιππίδης «βγήκε και με εκατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντί του, την οποια απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιός” προσπάθησε να αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here