Νίκος Ξανθόπουλος: Η ευχετήρια ανάρτηση στο Facebook για τον γιο του και η αντίδραση της ανιψιάς του [vid]


Με αφορμή τα γενέθλια του γιου του Γιώργου, ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος ανήρτησε μια φωτογραφία ίδιου και του και της οικογενειάς του στο Facebook. Η κίνησή του ωστόσο έφερε την αντίδραση της ανιψιάς του, η οποία έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του ηθοποιού.

Η ανάρτηση του Νίκου Ξανθόπουλου στο Facebook για τον γιο του και η αντίδραση της ανιψιάς του

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία, με τον γιο του και την οικογένειά του και στην λεζάντα της έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου..Πολύχρονος κι ευτυχισμένος νάσαι πάντα γιέ μου. Να σε χαιρόμαστε πούσαι λεβέντης…»

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού εδώ:

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι ιδιαιτέρως ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του.

Η αντίδραση της ανιψιάς του στην ευχετήρια ανάρτηση

Κάτω από την φωτογραφία του γιου του Γιώργου, η ανιψιά του διάσημου ηθοποιού απάντησε στον θείο της: «Θειε Νίκο να χαιρομαστε τον Γιωργο. Εχεις ομως και αλλο γυιο. Απο τον πρωτο σου γαμο. Με την θεια μου Ελενη Καρπετα απο την Χιλιαδου. Που ηταν επισης ηθοποιος. Τον λενε Παναγιωτη Ξανθοπουλο και ηταν αρχιτυπογραφος στο συγκροτημα Μπομπολα. Σου εχει χαρισει εγγονια. Μηπως να το ανεφερες καποτε; Το λεω με αγαπη».

Τότε, εκείνος της απάντησε:

«έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο».

Ο Νίκος Ξανθόπουλος γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία της Αθήνας στις 14 Μαρτίου του 1934. Παιδί Ποντίων προσφύγων μεγάλωσε φτωχικά μαζί με τη μητέρα του. Ο πατέρας του ήταν τσαγκάρης, ψαράς και αντιστασιακός, ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα. Η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη της καθώς ο πατέρας του απουσίαζε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Κατά τα εφηβικά του χρόνια υπήρξε αθλητής της ΑΕΚ. Πέραν του αθλητισμού, λάτρευε το διάβασμα. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο παρότι αρχικά τον γοήτευε η ιδέα να γίνει φιλόλογος. Ίνδαλμά του τότε υπήρξε ο Μάνος Κατράκης.

Σπούδασε στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ηθοποιός της σκηνής από το 1957 έως το 1963, αφοσιώθηκε τελικά στον κινηματογράφο.

Το 1970 ίδρυσε δικό του θίασο και περιόδευσε στην Ελλάδα.

Η τελευταία του κινηματογραφική παρουσία, μετά από απουσία 24 ετών, έρχεται το 1995 στην ταινία του Γιώργου Ζερβουλάκου “Με τον Ορφέα τον Αύγουστο.

Στα τέλη του 2005 εκδίδει σε βιβλίο την αυτοβιογραφία του “Όσα θυμάμαι και όσα αγάπησα” και διοργανώνει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα για την προώθηση του έργου του. Η ιδέα για το βιβλίο δημιουργήθηκε μετά από συνέντευξή του στο περιοδικό «Εικόνες».

Παντρεύτηκε δύο φορές και έχει τέσσερα παιδιά και πέντε εγγόνια.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ